Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba vurdu ya :/

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya kız arkadasımla ufak tartıştık kafam cok dalgındı yürüyodum öyle aşağıya dogru sagdan gelen eleman yavaş geliyodu ama vurdu sağ bacagıma.. ustune bastıgım zaman agrıyo.. eve geldim annem evham yaptı gittik hastaneye röntgendi filmdi falan derken Allah'tan kırık cıkık yok.. kasta bişeyler var ya heralde basamıyorum ustune.. devamsızlık ta aldı başını gidiyo öff okula gitmessemde olmıycak napıcam ben doktor eleman raporda vermedi bişi olursa ortopediye gözük diyo ya kuduracam.. öff
Mesaj tarihi:
tanıdık doktor olması çok fark ettiriyor. kolum ağrısa bile jinegolog dayımdan rapor aldırttırıyorum = P

geçmiş olsun bu arada çok. sık sık arabaların önüne atlarım yada kendimi önünde bulurum allahtan bi şe olmadı eheh
Mesaj tarihi:
said:
geçmiş olsun.bu sabahta ben sağ elimi çıkardım böyle bi garip oldu takıyorum cıkıo falan benimde gitmem lazım öyle bir doktora euhe

dikkat et yalama olmasın, sonra çıkar durur ona göre..
Mesaj tarihi:
saolun cok eksk olmayın.. vallahı hayatta basımıza ne gelıosa kızlardan gelıo he.. hanı top oynarken sert bı darbe gelırde agrır ya basamazsınız aynı o hesap su andakı bastgmda sancı yapıo.. duzelıcm ya yavas yavas.. tekrar saolun..
  • Yeni Oluştur...