Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ya kız arkadasımla ufak tartıştık kafam cok dalgındı yürüyodum öyle aşağıya dogru sagdan gelen eleman yavaş geliyodu ama vurdu sağ bacagıma.. ustune bastıgım zaman agrıyo.. eve geldim annem evham yaptı gittik hastaneye röntgendi filmdi falan derken Allah'tan kırık cıkık yok.. kasta bişeyler var ya heralde basamıyorum ustune.. devamsızlık ta aldı başını gidiyo öff okula gitmessemde olmıycak napıcam ben doktor eleman raporda vermedi bişi olursa ortopediye gözük diyo ya kuduracam.. öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 geçmiş olsun. kızlar başa bela.. yoklukları bile sorun yaratıyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 saolun ya eksik olmayın.. kız milleti abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Geçmiş olsun, başka bir yerden rapor ayarlamayı dene. Yok mu tanıdık?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 tanıdık doktor olması çok fark ettiriyor. kolum ağrısa bile jinegolog dayımdan rapor aldırttırıyorum = P geçmiş olsun bu arada çok. sık sık arabaların önüne atlarım yada kendimi önünde bulurum allahtan bi şe olmadı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 aa çok geçmiş olsun =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 gecmis olsun, kızın ahı tutmuş anlaşılan, iyi davran kiz arkadasina ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 geçmiş olsun.bu sabahta ben sağ elimi çıkardım böyle bi garip oldu takıyorum cıkıo falan benimde gitmem lazım öyle bir doktora euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ayağımdan astra gecmişti bi süre ağrıdı ertesi gün gecti :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 said: geçmiş olsun.bu sabahta ben sağ elimi çıkardım böyle bi garip oldu takıyorum cıkıo falan benimde gitmem lazım öyle bir doktora euhe dikkat et yalama olmasın, sonra çıkar durur ona göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 şu anda kıvrandırıyor.bi sabah olsunda agrı kesici falan aliim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 saolun cok eksk olmayın.. vallahı hayatta basımıza ne gelıosa kızlardan gelıo he.. hanı top oynarken sert bı darbe gelırde agrır ya basamazsınız aynı o hesap su andakı bastgmda sancı yapıo.. duzelıcm ya yavas yavas.. tekrar saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ağrıyan yere buz koy yat dinlen evde iken kalkma ayaga fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 tamam saol yaparım dyna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 said: jinegolog dayımdan rapor aldırttırıyorum ben senden şüpheleniuyordum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Dayından rapor alırken dikaktli ol :) Ben bir tanıdıktan almıştım "hemoroid" yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar