Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Dönem ödevi yapıyorum ama yeteri kadar teori bulamadım sanırım. Dünya'nın şekli ile ilgili geçmişten günümüze kadar gelen yada ortaya atılan ne gibi teoriler var .. Yardımcı olursanız valla süper olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Bilim bölümüne açsan daha iyi yardım alabilirsin sanırım. Rica et bi adminden taşısınlar. Oraya daha çok bu tür konualr için bakılıyor çünkü. Teoriler olarak tabii kitepsi var. Bu bir boğanın boynuzları üzerinde, bir kaplumbağanın sırtında falan olabiliyor :) Ayrıntılı bilgi için biraz araştırmam gerekir ama google'da ararsan zaten işine yarayacak makaleler bulabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 16gen mevzusu var birde..Piri reisin haritası ona göre ve birebirde uyuyor geyikleri falan fişman cok uzun zaman oldu okuyalı hatırlayamadım, belki biri biliyordur yazar hatırlatma babında yazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 http://youtube.com/watch?v=7DdVj_qfVlU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 avrupalı din adamları kudüsün evrenin merkezi olduğunu idda ediyordu sonra denizlerin sonunda büyük şelaleler olduğu idda ediliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Ya onlar ölede işte google da arıom yok böle atıom işte o boynuzlar arasında oldugunun dünyanın yok o kafasını sallayınca depremler oluo fln ama daha uzun lazım böle :D google da arıom böle dinci sitelerde fln bişiler çıkıo kurandan ayetlerle fln anlatıo böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 "Dünyanın merkezi eşşeğimin ayaklarının altındadır" Nasrettin Hoca (67) fıkra oyuncusu hoca burda dünyanın şeklinden çok geleceğini parlak gördüğü ulaşım sektörüne dikkat çekmiş sanırsam. evet öle yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar