Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LIonheart yardım

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

Sam templar oldu,
, ben wielder oynuyorum hem büyü hem kılıç/kalkan şekilnde ilerlemekteyim, teketek te yenen monster olmadı şu ana kadar, ama skilleri nereye vereceğimi şaşırmış durumdayım biraz şu ara :)[hline][i]Wow - Swg - Begin -
-bab naber?
-nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :)
-hıı...!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 23 September 2003 19:12 tarihinde demiş ki:
Sam templar oldu,
, ben wielder oynuyorum hem büyü hem kılıç/kalkan şekilnde ilerlemekteyim, teketek te yenen monster olmadı şu ana kadar, ama skilleri nereye vereceğimi şaşırmış durumdayım biraz şu ara :)[hline][i]Wow - Swg - Begin -
-bab naber?
-nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :)
-hıı...!

Biraz eksik bahsetmişim summon knıght templar olucak divine favor da
Sosyal ağlarda paylaş

Evet silah skillerine puan verdikçe vurma şansın kadar silahların damageı da artıyor.
Normal Templarlar baya bi ezik oyunda diğer tüm npcler gibi ama summonlar en azından cannon fodderlık yababiliyor, birazda damage veriyorlar. Eğer 4. lvl summon büyüsüyle gelen reaver yeterince iyiyse 5. lvl gelen templar da daha iyi olur herhalde.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...