Sphere Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Arkadaşlar forum reklamı yapmak yasakmı bilmiyorum . Yepyeni bir paylaşım platformu herkesi davet ediyorum www.ForumAspirin.com eğer yasaksa simdiden özür dilerim kurallar diye bişey yok çünkü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 yasak mı bilmem de, ben böyle "dosyaları sürükle, taşı kılikle, ahanda oldu" forumları sevmiyorum galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ya emin olmamakla birlikte eskiden yasaktı yani forumu tanıtmak değilde içeriğinden dolayı sanırım ama nese yeni kuralları bilemiyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Biz bu platformda paylaşıyoduk her bi şeyi, ne gerek vardı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 oy oy boşferin kuralları .) daveteniz icin teşekkürlerimi snuyorum forum cok iceriklide. Bence az kategoriyle başlayıp sonra üye ve aktiflik sayısına göre attırsanız daha iyi olur . başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Davetiye sistemi istiyorum ben, paylaşım forumlarında pek davet sistemi yok, olursa çok güzel olur, sürekli mailler gelir böyle posta kutumuza içimiz bir hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Sonra dandik dundik forumlarda "GEL VATANDAS PATICIK DAVETIYESI emege saygı kardeş replerinizi bekliyorum" diye başlıklara bakar bakar güleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 rep vaa mı rep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Teşekkür etmeyenler mesajları göremesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 *Dünya üzerinde patiden başka forum olmasın!* önyargısı devam ediyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Yoo alakası yok, buradaki çoğu insan başka forumlara da takılıyor ama paylaşım forumu olarak her taraf doldu taştı. Farklı birşeyler yapmak lazım... Demek istediğim farklı kategoriler değil, farklı birşeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Peki şu güzel mesajı yazmak varken konu sahibi arkadaşa böyle dalga geçen mesajlar yollamak niye :/ [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 15:20 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar