Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 24 üne kadar açik kalacak open betada oynayan varmı şu an? Ben keyimi alip active ettim,clienti indiriyorum bi aksilik çıkmassa akşama doğru oyunda olacağım,pre_order keyi de sipariş ettim 24 üne kadar göndeririler inşalla.. US serverlarında oynayan varsa server ismini belirtsin,yada hepimiz aynı servera geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ve sonunda beklenen an :D [spo][/spo] bu da ben :P [spo]][URL=http://imageshack.us][/url][/spo] devamı gelecekk...^^ [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 23:13 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Wow windows teması üstüne lotro kurmuşsun. Çok pis alıncak wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 eu varken us ? (amerikadaysan başka tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Ben firefoot serverında oynuyorum Sethlor 15 champ minstrel açtım ama genelde champdeyim bide guild kurduk şu anda 40 kişi falanız serverdaki en aktif guild eğer gelirsen her türlü yardımcı olurum ps:eu servers always sux :p [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 09:40 tarihinde, Sethlor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ss lere devam. Oyuna başlar başlamaz karşima bu çikti:P [spo][/spo] Noluyo lan^^ [spo][/spo] devamı[spo][/spo] yüz karası: [spo][/spo] adamlar yapmış be :) [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar