Redogski Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bilgisayarda tek kullanıcı hesabı var açılışta kullanıcı seçme ekranı geliyor.direk tek olan kullanıcı hesabına girmesini istiyorum.nası yapılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 http://windowsxp.mvps.org/Autologon.htm google search: remove user selection screen xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 hesaplardan asp.net kullanıcı kapatıcaksın. kapattın olmadıysa eger o zaman sileceksin o hesabıç. o zaman sorun kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 yaptım.olur inş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 sonucu bekliyoruz haber et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 abicim şöyle çözümler sunmayın allah aşkına. adam daha sonra iis yükliyim diyecek "format at" diyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 adam ortalıkta yok, bilgisayar göçtü herhalde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 hatta linux kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ahahaha oldu yau yaptım :D.saolun.. format atmaya üşeniom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 asp.net diye bi kullanici ekliyor Windows. O kullanici sil (Dosyalari tut u seçerek) Sonra Açılış şeklini degistirden alttaki seçeneği kapat. Direk Hoşgeldiniz Ekrani gelcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 yazılanları okumadan mı mesaj yazıyorsunuz, yoksa kıllık olsun diye mi böyle yapıyorsunuz anlayamıyorum. benden not: başlangıç ekranı için gidip kullanıcı silmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 niye 3. şahısların yaptıgı exe yi kurayım ki onun için? Asp.neti dosyaları tutarak silince düzeliyor demek kıllık mı oluyor xD edit. Oper'inde aynı şeyi sölediğini görmemişim. asp.net kullanıcısı ne iş yapar? iss nedir? [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 12:34 tarihinde, ShadowFax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar