dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 "ya benim bildiğim kingpin kemiksiz 300kg çeken bi halk kahramanı. bence fulya ke skin'i öldürür" nigel pickup, liverpool taraftarı, (1962-1971) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bonec naapiyon gulum sen? yazik valla ne hallere dusmussun, ne bileyim bir soguk ayran ic, bir nefes al, bisi yap anasini satiim bu durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bi çay koy ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 said: intihar etçem diye topic de açıcam yakında... Demin Fox ta bir haber programına rastladım. Horny Black Gays and the Suicider Boy adlı belgeseli anlatıyorladı, bu haber dikkatimi çekti. Tanıdık birine benziyordu. O yüzden "kim bu kim bu" diye merak edip sonuna kadar izledim. Bir ara "tommy" mi "johny" mi ne bir şey söylediler. Ben "Deniz" demelerini beklerken şaşırdım, benim zaten yabancı arkadaşım çok yok, benim hatırladığım kadarıyla daha iri ve cüsseli birisiydi. bu paragrafı çevirmeye üşendim [spo]Google'da bir süre Funda ile boğuştuktan sonra, Fulya'ya baktığımda Fulya Keskin olduğunu gördüm. Hem survivor'da hem de mankenler arası kickbox'ta yarışmış. Survivor'u hiç izlememiştim. Ancak o mankenlerin katıldığı kickbox yarışmasına ara sıra gözüm çarpmıştı. O yarışmada "bu mankenlerde de hiç iş yokmuş, sadece biri çaba gösteriyor" diye düşünmüştüm. O manken de meğersem Funda Keskin imiş. İlginç ki, yarışmayı da o kazanmış. Valla yarışmanın sonucundan bile haberim yoktu. Bir baktım, meğersem 1984'lüymüş. Lan benle yaşıt. Oysa bana 30-35 yaşında gibi görünüyordu. Bilmem, belki de okulda genelde küçük yaşta insanları görmeye alıştığım için farketmemişim zamanın nasıl geçtiğini. Kızın 1984'lü olduğunu görünce ne kadar yaşlanmış olduğumu farkettim. Gerçi hala çocuk gibi gözüküyorum o ayrı mesele :P Yaşı yaşıma, boyu boyuma uygun, huyu huyuma suyu suyuma da uygunsa, evlenelim madem :P[/spo] Vay be, hayat ne kadar sıkıcı. Zaten geçen gün annem "ruh gibisin oğlum" dediğinde bir tuhaf hissetmiştim kendimi... [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 19:38 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar