HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 çılgın gibi sarmış durumdayım şu anda.woodstock '69 kayıtlarından tut , ölümünden sonra çıkan albümlerine kadar tüm albümleri şihane.piece of my heart , bye,bye baby , cosmic blues , work me,lord ve little girl blue'yu şiddetle öneriyorum. [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 16:21 tarihinde, HymnOfSnuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ben de çok severim, summer time süperdir, duende sayesinde dinlemeye başlamıştım ben, o da görünce bişeyler yazacaktır kesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bi de maybe var aynı şekilde. evlenilesi kadın gibi bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 idol alınacak bir hatundur bence ama o öldü hepsi öldü yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 en son evlenilesi kadindir o be hem son zamanlarda baya kadinlarla takilmaya baslamis hemde seni hergün bikaç kisiyle aldatir heralde:p ama olsun o bana bi summertime söylesin bi mary jane söylesin varsin aldatsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 o bir ilah.evlenilecek değilde sevilicek kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 oh lord, won't u buy me a mercedes benz? gönlümü çaldı bu şarkının sevimliliğiyle valla. idoliçem, divam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 evlenirim ben isterse süründürsün , çok afedersiniz ağzıma sıçsın kıskançlıktan gebertsin.süründürücü kadın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 sesi beni benden aliyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 mercedes benz sarkisinda proof that you love me diyisi yok mudur? oyy canim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar