Sensible Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Sadece 2 şarkısını dinledim "bones" ve "when you were young". Pek dinlediğim bir tarz değil ama baya hoşuma gitti. Belki ilginizi çeker,ben de birkaç parçasını daha indiriyorum şimdi. [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 16:02 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Under the gun Smile like you mean it jenny was a friend of mine tavsiye edebileceğim şarkıları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Somebody told me kacirilir mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 mr brightside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 the o.c de barda çalmışlardı ordan tanışmıştım bende fena değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 mr brightside indir bencede güzel şarkıdır, bu aralar bende fazlasıyla dinliyorum seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 when you were young'in freeform five remixi oyle cilgin ki anlatilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 hoşuma giden ender gruplardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 sam's town da guzeldir ama sarkilarinda ayni ritimleri kullaniyorlar gibi geldi ama severim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Ufak bir ekleme, Bones'un klibini Tim Burton çekmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Sam's Town albümüyle beni benden alan grup. bling (confessions of a king) for reasons unknown sam's town read my mind where the white boys dance mr. brightside jenny was a friend of mine smells like you mean it somebody told me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 can you read my mind ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 oha killers'i yeni mi tanıyosunuz =oP somebody told me gaz, mr brihtside'ın live videosunu izleyin vokal çok rahat konuşur gibi sölüyor bende severim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ben de bi ara Somebody Told Me'yle Mr.Brightside'a takmıştım. 80-90'lı yılların müziklerine benzer müziklerdi. Bu başlığı gördüm, başladım bi şeyler indirmeye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 sam's town ı henüz tam dinleyemedim de, hot fuss içinde boş parça olmayan bir albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar