robinson Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 öss yüzünden çok ilişkisi biten gördüm. Bu yüzden bu sene pek üzülmemek için gönül işlerine ara verdim ben de. ÖSS stresi zaman zaman bizi kalp kırıcı bireyler yapabiliyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 çok kararsızım çok bak kız bunalıma giriyor bana sus diyor bende susmak istemiyorum sanki susunca onu yanlız bırakcam gibi oluyor bu gün azıma sıçdı susmadım diye :S peki tamam cart curt dedik ama napalım bizimde bi sabrımız var bakalım bekliyoruz bilader bide o kadar fedakarlık yapıyorum ki anlarsınız bişilerden vaz geçdikce daha çok seviosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ulan forumun beni melankoliye baladı ya :) ösese yiğğğh azına sıcim.. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 l2p nub. go emo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar