Chorap Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Eskiden vardı sanırsam ama daha demin baktığımda hiç Türk server göremedim. Hl2 Deathmatch nie çok oyanmıor yahu? :( Bulursanız server buraya yazın lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Türkiye serverı yok ama oynayanlar var. Bence gayet zevkli bir oyun. Ben paso server kuruyodum bi aralar dedicated server kullanarak ama artık oynamıyorum. Oynasam da kendi serverımı kuracak kadar değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 mix.gen.tr'nin vardı 1, 1-5 yıl önce. ben de admindim hatta ancak pek fazla oynayan yoktu oyunu o dönemde, o nedenla kapanmıştı server. şu anda fazla insan yoktur sanırım. türk'ler dm türü oyunlardan pek zevk almıyor veya oynayamıyor genelde =). alman/hollanda serverları güzeldi hem oynayanlar hem de ping olarak, onları dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ping derdinden bıraktım güzel oyunu bende..150-200 den aşşasını göremedim :( adamlar 15-20 ping. tf2 böle olmaz umarım server acılır burdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 zamanında ne güzeldi istediğin zaman hldm oyna, istediğin zaman tfc, istediğin zaman cs :) şimdi nerde cs diyorsun zaten bir tek dust2 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 oha bu kadar denk gelemez bugün yükledim ben de HL2DM i:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 yok mu bunu oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 arada bir giriyorum ama pingler rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar