blue_demon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Ah ah. Şuralarda koşuşturmayalı ne kadar zaman oldu? iki ay? üç ay?Üveeee. Ah. Şu işlerim bi bitsede gelsem. İlk bulduğum nete bağlı bilgisayarda buraya atladım. Hepinize selam sallayıp kaçıyorum. Byes.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com [SouLForGeD, 15 August 2003 17:01 tarihinde demiş ki: Roket atarlı muz kızartmasımı istiyomuş?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Şimdi madem selam sallıyorsun niye kaçıyorsun? Kaçacaksan niye selam salladın? Selam sallamak bir geliş işareti olduğuna göre niye gidiyorsun? Madem gidecektin niye topic açtın? Şimdi senden gidiyorum diye topic açmanı bekleyebilirmiyiz?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Peki estel uzayda hayat war midir? Istikbal goklerde midir? [Bu mesaj HellHound tarafından 23 September 2003 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Yok daha kaçmadım. Ama kaçacam. Seni görünce biraz daha hızlandım tabi. :D[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com [SouLForGeD, 15 August 2003 17:01 tarihinde demiş ki: Roket atarlı muz kızartmasımı istiyomuş?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 uzayda hayat vardır. Ama varsa neden gelmiyorlar. Geliyorlarsa neden gözükmüyorlar. Gözüküyorlarsa biz neden onları görenlere deli muamelesi yapıyoruz? Ayrıca bizde bir canlı formu olduğumuza ve uzayda yaşadığımıza göre uzayda hayat vardır. Evet evet vardır![hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Estel anırmadan konu$ :D (sakka Le bozuLma)[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar