mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Bu sene ossye basvurdum ve amerikada lise sondayim, baya bisiler duydum hangisi dogrudur hangisi degildir nasil olur felan gibi sorularim var? Baraji gecebilirsem istedigim universiteye gidebilirim diye duydum dogru mu? Bize degisik sinav veriyorlarmis dogru mu? SAT sinaviyla basvurabiliyor muyum yoksa illa Turk olmamam mi lazim? Kisacasi bu sistem nasil isliyor, tesekkurler simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 abi amerikada okuyosun zaten, al SATini gonder applicationini, OSS olayini ben de anlamamistim zamaninda, yok giricen yok baraji gecmen lazim hede hodo. gerce girip baraji gectim ama nasil bi etkisi oldu bilgim yok. bu kadar da ilgisiz ve bilincsiz bir insanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 sınavın ayrı oluyor o doğru..barajı geçince her yere giriyorsun o da doğru ama verdiğin harc baya fazla oluyor yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 amerikada universite okumak kadar ağır olamaz harc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar