the_craftsman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Sandın mı ki güneş seni bekler? Sen uyurken ertesi gün doğmaya, Senin kadar meraklıdır? Kendi kendine oynadığın kartlar Anca sana söktü işte! Karanlık doğan bile kanmadı yataktaki güzelliğine… Ateşin içini terk etti, Ve sen yalnızlığı seçtin, Ben seni beklerken! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_craftsman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 wordden copy paste yaptıydım biraz çorba olmuş, nesse!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Sonbahar geldi başladı yaz aşkları rüzgarın ve aldatıcının gözlerinde yerlere serilmeye kurumuş altın misali yapraklar gibi... Şiir olarak güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Kafiye yok şekil şemal yok. Düz yazı yazsaydın.[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_craftsman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 İyi de şiirde ille kafiye şekil şemal olcak demek, şiiri kısıtlamaktır... Şekli şemali vardı, benim yapmak istediim vurguları aktaracak şekilde ama bütün tablerim yok oldu copypaste yapınca... Neyse, evet belki düz yazıya benziyo ama, ben genede şiirde kafiye şekil olmalı demenin şiiri kısıtlamak olduuna inanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Hadi hadi... kötü olmuş şimdi inkar etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar