Sensible Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Bayıldığım bir Finlandiya'lı grup. Tarzlarından emin değilim,last.fm'de gothic metal yazıyor. In The Heat Of The Night klibiyle tanıdım kendilerini. Şahane bir cover olmuş. Bazı şarkılarda kullandıkları bayan vokaller harika bir hava katıyor. In the Heat of the night,Silence tells more,Hollow heart,Fragmented,Passion rules the game ilk dinlenilecek şarkıları.
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ya kıllıgına demiyorumda sandranın söyledigi orjinal hali cok daha iyi. birde sandra orda 14 yaşında öle bir olayda var :S
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Valla bilemiyorum,beni klipteki hatunlar etkilemiş de olabilir :D
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Ben de gothic metal diye görüp yüklemiştim birkaç şarkısını ama pek fazla beğenmedim(tarzlarını da gothic metale pek benzetemedim açıkçası) , ayrıca o alanda çok daha başarılı gruplar bulduktan sonra playlistimde uzun süre kalamadılar. Ancak yine de iyi sayılırlar, hatta iyiler (Finlandiyadan babam çıksa dinlerim=)) Klibine de bakarım bi ara=) [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 15:17 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Temmuz 2005'te izlemistim ben de Rock Republic'te. Yani super diiller bence de. Bi de isimlerini Turkce okuyunca Viking Metal grubu adi oluy oehehe Todiefor!
Öne çıkan mesajlar