HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 selam , var mı böyle beleş ve güzel bi shard ? ne kadar kaliteli olur bilmiyorum ama düzgün bi shard bilen varsa yazsın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 http://www.elpida.gen.tr/ arkadaşlar oynuyor iyi diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 hmm kayıt olayı kapalıymış ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Demise'de oynuyoruz. Türk serveri değil yabancı kaynaklı bir server. Ping leri iyi. RunUo sistem. Yanlız ph kapalı ve skillden çok stat kasmakla uraşıyosun. Amuda kalkarak stat kasacaz sonunda 5 günde anca bitirebildim statları :D Trammel Felluca Illshenar Malas ve Tokuno Islandmıdır nedir capon yakuza adası var :D Aos yükledim oynuyorum. Trammelda playerlar birbirine attack veremiyo. Fellucaya geçmen lazım Action için. 400-500 arası online ı var. Free Account zaten :) Razor dan bağlanıyoruz. Güzel server ultimamın son dönemlerini arkadaşlarımla geçirebileceğim acaba kapanırmı derdim olmayan bir server :)) Gatewayde bulabilirsin Demise'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 sylveriayi tek gecerim. Kapanmisti sonra yine acildi. Turk servei tabikide. Sistemler gayet guzel. Irk sistemi var. Her irkin artilari ve eksilei var ayrica necro paladin high elf gibi siniflar var. Ph acik degil simdilik fakat karakter kasmakta cok da uzun surmuyor. Oyuncu kaletesi olarak 1-2 parazit disinda gayet guzel. Adresi www.sylveria.org [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 10:23 tarihinde, Stykx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar