Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

free shard(aos filan)

HymnOfSnuk

Öne çıkan mesajlar

Demise'de oynuyoruz. Türk serveri değil yabancı kaynaklı bir server. Ping leri iyi. RunUo sistem. Yanlız ph kapalı ve skillden çok stat kasmakla uraşıyosun. Amuda kalkarak stat kasacaz sonunda 5 günde anca bitirebildim statları :D

Trammel Felluca Illshenar Malas ve Tokuno Islandmıdır nedir capon yakuza adası var :D Aos yükledim oynuyorum. Trammelda playerlar birbirine attack veremiyo. Fellucaya geçmen lazım Action için. 400-500 arası online ı var. Free Account zaten :) Razor dan bağlanıyoruz. Güzel server ultimamın son dönemlerini arkadaşlarımla geçirebileceğim acaba kapanırmı derdim olmayan bir server :)) Gatewayde bulabilirsin Demise'ı...
Sosyal ağlarda paylaş

sylveriayi tek gecerim. Kapanmisti sonra yine acildi. Turk servei tabikide. Sistemler gayet guzel. Irk sistemi var. Her irkin artilari ve eksilei var ayrica necro paladin high elf gibi siniflar var. Ph acik degil simdilik fakat karakter kasmakta cok da uzun surmuyor. Oyuncu kaletesi olarak 1-2 parazit disinda gayet guzel. Adresi www.sylveria.org

[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 10:23 tarihinde, Stykx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...