Caranlothwen Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Arkadaşlar selam. Tenis raketi almak istiyorum ama bana istediğim model türkiyede yok sanırım. Bu yüzden yurt dışından almam gerekecek. Bildiğiniz site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ne arıyosun ki ? marka model? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 www.google.com www.ebay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 http://www.eastbay.com/ tenis raketi yok burda galiba. istediğin raketi ben de merak ettim. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 14:13 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 http://www.tenniswarehouse.com diye bi site olması lazım yanlış yazmadıysam adresi. orda da bayağı bi raket var [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 14:17 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ucuza kaliteli top satan bi yer de varsa onu da söyleyiverin. gidip Wilson toplara 20 kaat payılmak pek hoş değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 arkadaşlar tavsiyem bi klüpten falan alın toplarınızı. çünkü onlar çok ucuza alıyolar, dışardan da ucuza satıyolar.. tabi tanıdığınız falan varsa. ben biraz tanığım için slazenger 3 lü topu 8ytl ye aldım.. yardım isteyen arkadaş yardımı istedi kaçtı herhalde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 oper izmirde oturmuyorsun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Ankara'dayım ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 püh. neyse bakalım bir yerelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 sağlık olsun.. ama toplu alım falan yaparsanız arkadaşlarla ucuza gelebilir o şekilde ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Selamlar, valla almak istediğim raket tam olarak. Head Tis6 modelli bi raket. Kendisini çok salak bi şekilde kaybettiğim için anneme yenisini alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar