_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Oyun içerisinde tüm optionslara baktım bulamadım.Gözdenmi kaçırdım bilmiyorum ama oyunda böle bi mod varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Var ama tavsiye etmem fps düşüyor biraz bir de away olduğunda screensaver giriyor araya ve oyun çöküyor.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 var var, fpsyi pek dusurmeden. oyun baslarken launcherde options var, orada borderless window secersen 1024x768 cozunurlukteyken ekrarnin oyun da 1024x768 de acilir, ama sen bu sefer windows key e basarak arkada pencereyi minimize etmeden desktopa ulasabilirsin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Ben genelde alt tap yapiyorum en rahati[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 bende desktop cozunurluguyle anyi cozunurulukte iken alt tab yaparsam mouse imleci kayboluyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Garip bende öyle bir sorun yok.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 me var bende ondan olabilir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Xp kullanıyorum ben belkide dediğin gibi işletim sistemindendir.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar