Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 deneyip görmek lazım varmı bu bilimsel deney uğruna göz kapaklarını feda edecek babayiğit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 göz kapağı olmassa göz tansiyonu belli süreden sonra fırlar ve retinadaki kılcallar patlar ve göz iflas eder sorry =((( ama gözü açık uyuyan shaolinler var tvde görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 gözün tozlanır tozunu almak gerekir sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 İlkokulda doğuştan göz kapakları olmayan bir kız vardı ama gözleri kapanıyordu yinede birşekilde. Cerrahi operasyon geçirmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Overminda sormak lazım herhal o bilir tanıştırayım[ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 13:49 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 yuh nerdne geldi aklına o güldüm valla ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 tam cevabı bilememekle beraber,ters mantıkla gidersek; yüz felci olduğum zamanlar ister istemez günün 20saati göz kapaklarım kapalıydı 1ay boyunca,herhangi bir uyku durumu doğurmadı bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 "Spawn more overlords." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar