geffen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 gs ye güle güle. şimdi bjk var tehfit olarak diyebileceiğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 yok abi bu canaydın hıyarıyla olacak birşey değil. önce klübü batırdı, simdi de gururumuz gözü var. onu da batırmadan çekip gitmeyecek. uyuz herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mumya canımın istediği kadar kalırım başkanlıkta demiş,Alla gslilere sabır versin gerçekten,işleri zor,maçın özetini izledim ortada bir maç gibi geldi bana ama nedense k. erciyes birileri tarafından kollanıyo gibi geldi bana,malum bjk ve gs maçı nedense salak sebeblerle seyircisiz oynandı,erciyes düşürülmemek mi isteniyor diye düşünmüyor değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Yine Adnan Muhabbeti geçiyor .. Yok müneccim fln filan ayakları çekilmiş.. Adnan'ın soktuğu bi acı yoktur.. 1 Sene önce Kayseri ve Denizli maçlarının olduğu bir gün önce İbrahim Polat (yiğeni) (Murat Polat'ın oğlu)'ta kaldık gece ertesi sabah kalkılıp maça gidilicekti hatta.. Kendisinin ağzından soylenen laflar.. O konu sadece takımı motive etme üzerineydi .. şampiyonluğa inanmıyorum fenerbahçe şampiyon.. Bi şekilde bağlantınız varsa tanıdık fln gidip sorun .. Gelipte burda Adnan şöyle dedi Demirören boyle dedi muhabbeti çekmek komik çünkü size sadece medyaya yansıyan kısmı gelmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 güle güle cingcong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 go home canaydın ya bi tane sözünü tutmadın işkence çekiyoruz gerets desen ztn fenerli olduguna inanıyorum artık geçen sene şampiyon olduktan sora dedim bu bir başlangıç seneye cok iyi olucak diye düşünüodum ama canaydın gene undead başkanlıga devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 yok bu Gs iyice sapıttı ...yani soylenicek bişey bulamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar