Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orjinal Serverlar


Pakize

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar malum artık single oyunların yerini uzun süredir gelen mmorpg fırtası ile artık mmrpg'ler aldı.Bende bi kaç online oyun oynadım ( wow , lineage vs ) fakat öğrendim ki Orjinal serverda oynamadıgın sürece bi anlamı yok dün gece Lineage'nin orjinalini satın aldım.

Fakat hangi serverda başlayacağımı bilemiyorum.Sanırım araştırdıgım kadarı ile farnz'da türk arkadaşlar fazlaymış ve bir oluşum içerisindelermiş.Aranızda franz'da oynayıp konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

Birde türklerin hepsinin bi tarihde bi serverda toplanıp en azından toplantı tarzında toplanıp tanışma tarzında bi organizsyon yapıla bilir mi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merhabalar Arkadaşlar ;

Nasılsınız ? ufak çaplı bir araştırma ve biraz duygusal anlamda düşündüğümüzde birbirimize böyle uzak kalmamız üzücü bir çok türk arkadaşımıız ayrı , ayrı serverlarda dağılık şekillerde bulunmaktayız.

Şöyleki İnsanlar her ne kadar lvl 80'de olsa en iyi itemlerede sahip olsak kendi ortamımız , hoş bir dostluk olmadıgı sürece o oyundan zevk almamız biraz zor aslında online oyunlar oynudan çok sonuçta gerçek insanlar ile karşı karşıya kaldıgımız için birazda ortama ihtiyaç var bir çok kişi orjinal serverların harika çalışmasına rağmen organize bozuklugundan dolayı bir araya gelmeyen türk arkadaşlarımızın hepsinin dağınık olması ile hiç bir yerde tutunamayarak 1 - 2 ay içinde ortamsızlıktan bırakan bir çok insan oldu.

Artık bu dağınıklığa bi son verip çok ciddi bi şekilde organize olup en azından " Orjinal serverda türk var mı ?" , " gitsem yanlız kalırmıyım ? " , " Tek yapabilirmiyim " gibi sorunlara çözüm olabilecek , saygılı ve sevgi çevrevesinde hoş bir ortam kurarak yeni gelebilecek arkadaşlarıda aramıza katarak onlarında yanlız kalmadıklarını gösterek yardım eli uzarak ciddi bi ortam kurma aşaması içerisindeyiz.

Bir çok kişi " nasıl olcak ? " herkez charları belirli bi sevivyeye gelmiş bırakılmaz gibi şeyler düşünecekleri malum bir gerçek.

Fakat Ciddi bir oluşum olacağından herkezin en azından Orjinal Serverda oynayan oyuncu arkadaşlarımızın biraz içlerine dönüp gerçekten kurulabilecek bir Türk Bayrağının neler yapabileceğini herkez bilmektedir.

En azından hangi serverda olursanız , hangi serverda oynarsak onayalım..

Bu Organizsyon olmadan önceki Yapılacak Toplantıya Tüm Orjinal serverda oynayan arkadaşlarımızı bekliyoruz , orjinale geçmek isteyen düşünen arkadaşlarda toplantıya davetlidirler.

Şuan için 20 - 25 kişilik Aktif bi kadorumuz mevcut bu kadro ile bir çok hedefimizi gerçekleştirebileceğimize inanıyoruz..

Grubumuz içerisinde her yaştan arkadaşların seviyeli ve ciddi bir şekilde ilerlediğini rahatlıkla söyliye bilirim. ( bayan arkadaşlarımızdan , 40 yaşında abilerimize kadar ) her kesimden arkadaşlarımız mevcut.

Mühim olan şu sanal ortamda sanal oyunda birlikte eğlenerek , samimi dostluklar paylaşabilmektir.

Şuan için Franz'da toplanan bu ufak topluluk , Yapılacak Toplantı doğrultusunda Son aşamasınıda tamamlayıp sunuma geçecektir.

Oyun içerisinde Bir çok online oyunun artık destek verdiği " Ventrilo Seslichat Programı " kullanacağız seslerimizi duyarak daha rahat organize ve ciddiyetle çalıstıgımızıda göstermektedir.

Toplantının yapılacağı yerde gene bu ekibin satın almış oldugu ventrilo serverında yapılacaktır Toplantı zamanı ve Ventrilonun ip ve port'u gene bu adressde verilecektir.

Tüm Arkadaşlarımızı bekliyoruz , Hiç birşey olmadı hep birlikte bi dostluğa adım atmış oluruz ve tanışmış oluruz.

Orjinal Serverda oynayan herkezin bu yazıyı okumasında yardımcı olup , linkini oynayan arkadaşlara ulaştıralım lütfen.

Şimdilik Herkeze Saygılar , İyi Eğlenceler..

çok kısa zaman içinde toplantı günü ve vent bilgileri verilecektir.

ventrilosu olmayan arkadaşlar www.ventrilo.com'dan clientini çekerek hazır bulunmdura bilirelr.


<==== Orjinal yazı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese merhaba Pakize nickli arkadasa katılıyorum birturlu toparlanamadık ben betadan beri oynuyorum betadan beri oynuyan arkadaslarımda devam ediyor bizlerde hindemith deyiz real olarak gorusuyoruz kadromuz şu şekilde :D
Eshkiya (ben)
Carno
Begum
Nightlord
Sultanahmet
Mantian
Supurgeci
Yahyacavus
Aktif olarak oynuyan arkadaslar bunlar eger bizimle irtibata gecerseniz bir oluşum icine girebiliriz die dusunuyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Akşam girmemle çıkmam bir oldu diyebilirim, ilk an ilerlemek için w.a.s.d kullanmadığını görünce oyunun bir şok gecirdim hiç alışık olmadığımdan epey zorlanıcam sanırım.

İsim:gothicelf buarada

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 09:52 tarihinde, Arnis tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...