Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unutulmuş Diyarlar(Forgetten Realms) tavsiye

barasar

Öne çıkan mesajlar

Kara elf üçlemesi

Anayurt
Sürgün
Göç

Buzyeli Vadisi Destanı üçlemesi

Kristal Parçası
Gümüş Damarları
Buçukluğun mücevheri

Drizzt Do'urden'in maceraları

Miras
Diğer 2 kiyap çevrilmedi henüz.

Bu üçlemelerin hepsi birbirinin devamıdır ve gayet güzeldirler.Ben frye bunlarla başlamıştım.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!!

[Bu mesaj zamo tarafından 17 September 2003 19:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Baldur's Gatein oyundan sonra çıkan kitaplarını okuyabilirsin. Oyun güzeldi ama kitabını bilmem okumadım :)[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AssassiN, 18 September 2003 21:58 tarihinde demiş ki:
homeland
exile
sojourn oku drizzt'i birak

sonra git o gazla war of the spider queen'e basla
6 kitap, daha ilk 3u cikti
ben cok begendim[hline]

yoo abi bence bırakma dırek oku hepsnı bence.. usttekıler kadar guzel olmalar da olsun..[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Sosyal ağlarda paylaş

anayurt okuduğum en güzel drizzt kitabıydı hatta en güzel fr kitabıydı ama fr sadece drizzten ibaret değil danışmanlar ve krallar diye bir seri var o çok hoş tavsiye ederim birde ankira elf gölgesi diye bir kitap çevirdi frden daha okumadım ama hoş gözüküyor.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 19 September 2003 11:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 19 September 2003 17:11 tarihinde demiş ki:
Bendekar ne anlamda? Troy Denning, Richard Awlinson okuduğunda ne oluyor ki?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

+1[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
-What are you doing my boy?
-Succeeding you, Father!

Sosyal ağlarda paylaş

Ha buarada eğer forgotten realms kahramanları hakkında bilgi edinmek istiyosan realms of valor oku pek bilinmeyen bi kitap türkçeyede çevrilmedi ama salvatore vs gibi yazarların hepsi kahramanları hakkında 10-15 sayfalık hikayeler yazıp öyle bi kitap oluşturmuş. Diğer kitaplarından alıntı değil sadece orda var (sanırım...)[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...