barasar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Bu seriye başlamyı planlıyorum.Acaba bana nereden başlanması hakkında bir liste verebilecek var mı? 8-)[hline]gülümseyen bir yüzle yeni doğan güneşe döndüm yüzümü;bugünkü savaşımı da kazanabilmek ümidiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Kara elf üçlemesi Anayurt Sürgün Göç Buzyeli Vadisi Destanı üçlemesi Kristal Parçası Gümüş Damarları Buçukluğun mücevheri Drizzt Do'urden'in maceraları Miras Diğer 2 kiyap çevrilmedi henüz. Bu üçlemelerin hepsi birbirinin devamıdır ve gayet güzeldirler.Ben frye bunlarla başlamıştım.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! [Bu mesaj zamo tarafından 17 September 2003 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 sonuncu üçleme değil 5 kitap war orda.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Krallar ve Danışmanlar - Elain Cunningham[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Avatar Üçlemeside güzeldir Shadowdale Tantras Waterdeep türkce olarak cevirilmis isimleri Karanlık Vadi Tantras Waterdeepi ne olarak ceviriceklerini merak ediyorum :) flinti gnome olarak ceviren kisiler ceviricekse gene bir sürpriz bekliyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Avatar Trilogy de FR'ı anlamak için okunması gereken bir seridir Waterdeep, Dersinsu olarak çevriliyor bildiğim kadarıyla. Fena değil[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 altında salvatore imzası olan 5-6 kitap oku. ama daha fazla okuma bayar. sonra avatar serisi elminster filan git.[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Baldur's Gatein oyundan sonra çıkan kitaplarını okuyabilirsin. Oyun güzeldi ama kitabını bilmem okumadım :)[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 bu elfgölgesi mi nedir öle bişi çıktı o neyle ilgili nası bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 homeland exile sojourn oku drizzt'i birak sonra git o gazla war of the spider queen'e basla 6 kitap, daha ilk 3u cikti ben cok begendim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: AssassiN, 18 September 2003 21:58 tarihinde demiş ki: homeland exile sojourn oku drizzt'i birak sonra git o gazla war of the spider queen'e basla 6 kitap, daha ilk 3u cikti ben cok begendim[hline] yoo abi bence bırakma dırek oku hepsnı bence.. usttekıler kadar guzel olmalar da olsun..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 teşekkürler :tebrikz[hline]gülümseyen bir yüzle yeni doğan güneşe döndüm yüzümü;bugünkü savaşımı da kazanabilmek ümidiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 :) :tebrikz: :)[hline]gülümseyen bir yüzle yeni doğan güneşe döndüm yüzümü;bugünkü savaşımı da kazanabilmek ümidiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 anayurt okuduğum en güzel drizzt kitabıydı hatta en güzel fr kitabıydı ama fr sadece drizzten ibaret değil danışmanlar ve krallar diye bir seri var o çok hoş tavsiye ederim birde ankira elf gölgesi diye bir kitap çevirdi frden daha okumadım ama hoş gözüküyor. [Bu mesaj TheSilver tarafından 19 September 2003 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Elf Shadow güzel kitaptır. Elain Cunningham'ın elfleri ve harperları anlattığı bir serinin ilk kitabı.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bendekar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 forgotten realms için sadece elaine cunningham ve r a salvatore un yazdıkları kitapları oku diğerlerini okursan benim gibi olursun, bir daha fantastik kurgu türünde kitap okuyamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Bendekar ne anlamda? Troy Denning, Richard Awlinson okuduğunda ne oluyor ki?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 said: axedice, 19 September 2003 17:11 tarihinde demiş ki: Bendekar ne anlamda? Troy Denning, Richard Awlinson okuduğunda ne oluyor ki?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . +1[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Ha buarada eğer forgotten realms kahramanları hakkında bilgi edinmek istiyosan realms of valor oku pek bilinmeyen bi kitap türkçeyede çevrilmedi ama salvatore vs gibi yazarların hepsi kahramanları hakkında 10-15 sayfalık hikayeler yazıp öyle bi kitap oluşturmuş. Diğer kitaplarından alıntı değil sadece orda var (sanırım...)[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 bu arada elmınster ı da okuda cok bısey bekleme edıt ansı olsa[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 nedendir bilmem oldum olası drizzt'i sevemedim bir türlü hic cekici gelmedi okuduklarım simdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 drizzt olmasaydı fryi bukadar sevmezdim drowlar olmasaydı yüzüne bakmazdım birde elministerı sevmiyorum öyle gıcık ve uyuz bir dede görmedim ettiği beş kelimde bir herifi boğasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Bence de Drizzt in kitaplarıyla başla.Sonra Elaine C. ın kitaplarını oku.Sonra da Avatar serisini oku.Bu arada Elfgölgesini yeni bitirdi.Bir Elaine C. klasiği olarak bazı yerlerde kimin eli kimin cebinde durumu ortaya çıksada çok güzel bir kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 avatar uclemesi kalmamis artik avatar series oldu 3ten fazla kitabi var Shadowdale - I Tantras - II Waterdeep - III Prince of Lies - IV Crucible: The Trial of Cyric the Mad - V[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar