Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Ben oyunu getırtmeyı dusunuyorum onerılerınız nedır bır de bu duzlemde daoc ta pek rp yapan yoktu yanı benım zamanımda bu sw ıcınde gecerlı mı? Bunu merak edıyorum..[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Ortamını bulamazsan yapan yok :( 275 bin kisi almis oyunu , cok fazla insan var...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 rp yapmaya gerek yok zaten hikaye oyun dinamigine islenmis. millet zorlayarak ya da kasarak rp edip degil, gercekten rebel ya da imp oluyor iki taraf kendiliginden savasiyor. ticaret desen ticaret savas desen savas. pvpden bahsetmiyorum ha savas oluyor harbi. eglence dersen gir cantinaya muzik dinle dansedenleri izle haddizatinda sen de danset.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 tmm dır :D alıyorum sımdı nerelerden getırtebılırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 chipsbits gamestop diyolar pahali hizli guvenilir. douwantit maymun eder.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar