mutos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 sirtaki / yunan muzikleri veya yeni turku nun albumlerinden birinde bulunan yunanca parcaları da mevcut olan sarkıların orjinallerini arıyorum.sarkıcı ve grup adı olursa cok sevinirim :).
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 yunan müziklerini çok severim,zaten türkiyede duyduğumuz birçok popüler şarkıyı türkiyede çıkmadan önce onlarda duyuyorum. arşivimde geniştir,fakat tam olarak ne aradığını anlamadım,detaylı yazarsan yardımcı olabilirim
mutos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 yeni turku nun coverladıgı olanlar mesela :)
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Tek bildiğim Yunan grubu Rotting Christ; A Dead Poem albümünü kesin dinlemeni öneririm. =)
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 rembetiko ya da rembetika diyorlar. güzel şarkılar bulursanız enstrumantel bana da söyleyin.
Razu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Malamas diye bir grup var şans eseri bulmuştum çok güzel tavsiye ederim.
Öne çıkan mesajlar