Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 söylermisiniz? dance rave hip hop jay olmasin Mesela rock ejay falan varsa olsun :) gitarlı bişeler olsun guitar - pro olmasın Lütfen biliyorsanız söylermisiniz ejay hep aynı ritim cok kotu aynı ritim[hline]Kekliği hö?...
Draven Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Walla gitar ritmindeki melodileri o gibi programlarda degistirmek zor. Bi ara acid diye bir program vardi. Onun disinda Fruity Loops cok guzel.[hline]If we die, we all die together.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 sana acid ve beat 2000'in davullu versiyonunu öneririm....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 reason işini fazlasıyla görür. yani baya bi fazla bile gelir hatta :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Berk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 reason ı indirdim sound font abk istedi indirdim biri 2.0 biri 2.5 2.0 indirdim hatalı çıktı umarım sonuncusunda düzgün çalışır.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
Berk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 sonuncu soundbank i de indiriyorum oyoy yanlzı deli bi program bu fazlasıyla gelişmiş gibi öss den sonra ana iyi oyuncak çıktı =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 nerden dl edebilirim?[hline]Kekliği hö?...
smerten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bıldıgım kadarıyla e-jay e kendın bıselr ekleyebılıyosun.. nette kesın eklencek bıselr vardır. dene sansını..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father!
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 yok abı sıktı ya gitar yok bişe yok Saçma saçma bateri efekleri hiç güzel değil sırf bateriyle Ritim yapamıyorsun uymuyor ritimler birbirlerine mesela dıs dıs tak dıs dıs tak yapıcaksın dıstak dıs dıs tak dıs tak böyle oluyor :)[hline]Kekliği hö?...
Draven Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 evt berk, reason harikadir, okadar super olaylar varki icinde, hepsini bulupda oynamak cok zevkli :P[hline]If we die, we all die together.
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ben indirdim onu hiç beğenmedim Play tuşunu bile bulamadım lol Şöle gitar efektli bir müsik yapma istiyorum Sadece gitar bateri bas olsa yeter (klavyede olsa fena olmaz hani) Sanal bir Grup kurarım :)[hline]Kekliği hö?...
Berk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 walal ben saatlerdr reason uın sırf drum smplelarıyla oynuyorum az biraz kurcalay kurcalaya kendi ritmimi tutturdum rege gibi oldu walla =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 bende ses cikmiyo orda caldigi belli ama ses gelmiyo alla allaaaaa[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!!
Berk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 ses kartını ayarlamamışsındır edit ten preferences kısmına bak istersen?[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 said: Berk, 22 September 2003 17:41 tarihinde demiş ki: ses kartını ayarlamamışsındır edit ten preferences kısmına bak istersen?[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar adamimsin[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!!
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 dance ejay 5 i gördünüzmü? cok güzel Aşırı güzel Böle Dokunsan icine batıcak resmen su gibin berrak :O[hline]Kekliği hö?...
Berk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 reason da reason green martian oişi ben de yapmayı unutmuştum ordan biliyorum =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 abi reason ne ole ya kendimi bi an Uçağın icinde sandım milyonlarca tuş ucağın icindeki garip şeylerden :) allahbilir power a bassam ucacaktı :-)[hline]Kekliği hö?...
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 eheheh evet bazi kisimlarda run tusunu bulmak kasabiliyo bass in run tusu mu yok yoksa ben mi kacirdim?[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!!
Berk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 ben şimdilik sadece drum olayına giridm onu arayüzü daha rahat diğerlerine nazaran =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio
Öne çıkan mesajlar