Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müzik yapma programı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
söylermisiniz? dance rave hip hop jay olmasin Mesela rock ejay falan varsa olsun :) gitarlı bişeler olsun guitar - pro olmasın Lütfen biliyorsanız söylermisiniz ejay hep aynı ritim cok kotu aynı ritim[hline]Kekliği hö?...
Mesaj tarihi:
Walla gitar ritmindeki melodileri o gibi programlarda degistirmek zor.

Bi ara acid diye bir program vardi.

Onun disinda Fruity Loops cok guzel.[hline]If we die, we all die together.
Mesaj tarihi:
sana acid ve beat 2000'in davullu versiyonunu öneririm....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Mesaj tarihi:
reason ı indirdim sound font abk istedi indirdim biri 2.0 biri 2.5 2.0 indirdim hatalı çıktı
umarım sonuncusunda düzgün çalışır.[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while

Berk's Playlist
Doyanakadar
Mesaj tarihi:
sonuncu soundbank i de indiriyorum
oyoy yanlzı deli bi program bu fazlasıyla gelişmiş gibi
öss den sonra ana iyi oyuncak çıktı =)[hline]Do you ever think of me

Berk's Playlist
Doyanakadar
Mesaj tarihi:
yok abı sıktı ya gitar yok bişe yok Saçma saçma bateri efekleri hiç güzel değil sırf bateriyle Ritim yapamıyorsun uymuyor ritimler birbirlerine mesela dıs dıs tak dıs dıs tak yapıcaksın
dıstak dıs dıs tak dıs tak böyle oluyor :)[hline]Kekliği hö?...
Mesaj tarihi:
ben indirdim onu hiç beğenmedim Play tuşunu bile bulamadım lol Şöle gitar efektli bir müsik yapma istiyorum Sadece gitar bateri bas olsa yeter (klavyede olsa fena olmaz hani) Sanal bir Grup kurarım :)[hline]Kekliği hö?...
Mesaj tarihi:
walal ben saatlerdr reason uın sırf drum smplelarıyla oynuyorum az biraz kurcalay kurcalaya kendi ritmimi tutturdum rege gibi oldu walla =)[hline]Do you ever think of me

Berk's Playlist
Doyanakadar
Mesaj tarihi:
dance ejay 5 i gördünüzmü? cok güzel Aşırı güzel Böle Dokunsan icine batıcak resmen su gibin berrak :O[hline]Kekliği hö?...
Mesaj tarihi:
abi reason ne ole ya kendimi bi an Uçağın icinde sandım milyonlarca tuş ucağın icindeki garip şeylerden :) allahbilir power a bassam ucacaktı :-)[hline]Kekliği hö?...
  • Yeni Oluştur...