Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ultima server

toybox35

Öne çıkan mesajlar

ben kendim bir server yaptım(ben oyle sanıyorum[sphere]) servera daha giriş yapamadım dışarıdan indirdiğim clientler( 2.0.1 3.0.0c) çalışmıyo bende ultima klasorü içinde client diye bir dosya buldum biraz değişik birşey onla serverı görüyorum ama entering britain yazıyo ve bi şi olmuyo yardım edinnn
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle sphere.ini dosyasından gerekli ayarları yapman gerekli server ip'si gibi.. bu ip'yi herhangi bir local network'e bağlı değilsen 127.0.0.1 yapıcaksın eğer bir network'e bağlıysan bilgisayarının ip'ini öğrenip bunu yazıcaksın, sphere.ini dosyasını ayarladıktan sonra login.cfg dosyasını notepad'le aç Loginserver=127.0.0.1,2593 yaz daha sonra client2.0.3 ile oyuna bağlanabilirsin.

Kolay gelsin..
Sosyal ağlarda paylaş

la olum sphere yazan kılasore gir ve orda bul de 192.168.0.1 arat buldugun yere192.168.0.78 yap hepsıne ve nebula scrıpt lerını cek ondan sonra elventse gir orda fix var onun ıcınden nebula arat ondan sonra titel a Game Master yaz dıyerlerıne ıse serverının ısmı staff member gibi seyler bye

Murderen Lady LeoN Jade
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LioN, 22 September 2003 12:56 tarihinde demiş ki:
la olum sphere yazan kılasore gir ve orda bul de 192.168.0.1 arat buldugun yere192.168.0.78 yap hepsıne ve nebula scrıpt lerını cek ondan sonra elventse gir orda fix var onun ıcınden nebula arat ondan sonra titel a Game Master yaz dıyerlerıne ıse serverının ısmı staff member gibi seyler bye

Murderen Lady LeoN Jade

Bu ne alaka anlayamadım.[hline]Developer t-raX
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toybox35, 20 September 2003 13:24 tarihinde demiş ki:
logini falan ayarladım ama 2.0.3 le giremiyorum yun full yülü ilk başta çıkan gri ekran gitmiyor ben de uo klasoru içinden bir client buldum tahta ksaya benziyo ama ondada oyuna giriş yapamıyoru entering britain diyo bekliom lft bana yardım edin

entering britain'de kalmasının sebebi client uyusmazlığı 2.0.3' ü yeniden indir.[hline]Developer t-raX
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...