Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konoha narutodan yakışıklı kalmadı abi zaten, eleman bi salladı sacları prenses (bu arada prenseste dğeil ha priestess ama salla rahibe mi diyicez) anına tav oldu.

bi lee var işte, yakışıklılıkta naruto'yu gececek.
Mesaj tarihi:

shippuuden movie hakkında

tammam iyi guzelde dunyayı yok edebılecek gucte bır demon var karsıda sen tutmus dunku cocukları gonderıyorsun goreve koskoca godaime hokage sın daha ne olacakkı koltugundan kalkıp goreve gıdecen

guzel fılmdı son sahne benı benden aldı kakashı ve lee nın surat ıfadelerı gorulmeye degerdı

Mesaj tarihi:
sehzade said:
ya bu son filmi tek linkte indirebilceğim bi yer warmı . yane heryerde 4-5 partta linkleri war . direk tek linki olan bi site biliyomusunuz ?

buyur
bleachexile cok yararli bir site bisuru anime direct linki var
Mesaj tarihi:

movie

ben de yeni bitirdim filmi... guzel olmus ya, onceki 3 filmi sevememistim zaten, bitirememistim bile eheh... ama daha cok karakter gozukseymis keske eheh... o hokage'nin gitmemesi, veletleri yollaması da naruto'nun basından beri var yani =), alısın artık, akatsuki'yle bile chuunin'ler savasıyor, o mantıkla bakarsak eheh...

Mesaj tarihi:
bnde simdi izledim güzel filmdi. gerçi ilk 2 filmi ben daha çok sevmiştim yada suan tam hatırlayamıyom onları belki o yüzdfen öle geliyordur fakat bazı yerler saçmaydı . yane aksiyon cok değildi gibi geldi bana .
Mesaj tarihi:
bence filler olması kötü değil güzel. niyemi cünkü bu son bölümler çok sıkıcıydı yane bana göre. mesela sasukeyle bulusmalarını filan cok kötü yapmslardı. yane bence kötü olmadı ama bakalm
Mesaj tarihi:
sinir stress olmuştuk yahu en son.. kasıyodu resmen. şimdi fillerla geyik yaparlar biraz iyi gelir.

bu arada bu bölümdeki kapışmalar zevkliydi, cizimleri falan iyiydi baya
Mesaj tarihi:
abi iyi de baydı beni sürekli anasız babasız büyümüş adam muhabbeti nereye gitseler böyle bi adam var. narutoda kanka oluyo hep aynı şey bay geldi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...