ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 naruto'da mantık var mıdır çakra böcekleri vardı ya ötesi var mı. hemde dark medical ninjutsu'yla çıkıyo ortaya. vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 narutoda mantık tok, kötek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 yanlız priestess gel bebek yapalım dedi narutonun kafa basmadı. arkadakiler kitlendi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 konoha narutodan yakışıklı kalmadı abi zaten, eleman bi salladı sacları prenses (bu arada prenseste dğeil ha priestess ama salla rahibe mi diyicez) anına tav oldu. bi lee var işte, yakışıklılıkta naruto'yu gececek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 ya bu son filmi tek linkte indirebilceğim bi yer warmı . yane heryerde 4-5 partta linkleri war . direk tek linki olan bi site biliyomusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 shippuuden movie hakkında tammam iyi guzelde dunyayı yok edebılecek gucte bır demon var karsıda sen tutmus dunku cocukları gonderıyorsun goreve koskoca godaime hokage sın daha ne olacakkı koltugundan kalkıp goreve gıdecen guzel fılmdı son sahne benı benden aldı kakashı ve lee nın surat ıfadelerı gorulmeye degerdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 sehzade said: ya bu son filmi tek linkte indirebilceğim bi yer warmı . yane heryerde 4-5 partta linkleri war . direk tek linki olan bi site biliyomusunuz ? buyur bleachexile cok yararli bir site bisuru anime direct linki var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 movie ben de yeni bitirdim filmi... guzel olmus ya, onceki 3 filmi sevememistim zaten, bitirememistim bile eheh... ama daha cok karakter gozukseymis keske eheh... o hokage'nin gitmemesi, veletleri yollaması da naruto'nun basından beri var yani =), alısın artık, akatsuki'yle bile chuunin'ler savasıyor, o mantıkla bakarsak eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 phy çok tskrler link için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bnde simdi izledim güzel filmdi. gerçi ilk 2 filmi ben daha çok sevmiştim yada suan tam hatırlayamıyom onları belki o yüzdfen öle geliyordur fakat bazı yerler saçmaydı . yane aksiyon cok değildi gibi geldi bana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 4 film içinden en iyisi sonuncusu bence de.Hele o 2.ve 3. filmler neydi öyle bırr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Db Naruto 57-58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Offff inşallah çok devam etmez spoilerlar. Güzel olcak gibi gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 filler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herten Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Tamda filler sayılmaz gerçi bağlanacak bence.Ama gene filler tadında 1 saatlik bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 çok boştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Sai'nin teskin yönteminin arkasındayım sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bayacak buralar kesin. niye filler girdiler ben anlamadım zaten mangayı yakalamış degiller ki daha çok ara vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 2 arc vardı daha en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bence filler olması kötü değil güzel. niyemi cünkü bu son bölümler çok sıkıcıydı yane bana göre. mesela sasukeyle bulusmalarını filan cok kötü yapmslardı. yane bence kötü olmadı ama bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 sinir stress olmuştuk yahu en son.. kasıyodu resmen. şimdi fillerla geyik yaparlar biraz iyi gelir. bu arada bu bölümdeki kapışmalar zevkliydi, cizimleri falan iyiydi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Cidden önceki fillerlara göre çizimleri çok daha iyi.Benim de dikkatimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bitek narutonun parande atarak kactığı kısıma kıl oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 abi iyi de baydı beni sürekli anasız babasız büyümüş adam muhabbeti nereye gitseler böyle bi adam var. narutoda kanka oluyo hep aynı şey bay geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 60. bölüme geldi bi sai'yi adam etti daha, eskiden olsa 20 bölümde bir "beat some sense into" durumu yasardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar