Mortis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 şu önümüzdeki bölümler filler olacak di mi -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 fillersada cok dert etmiyorum ben, sippuden basşladığından beri sinir stress di bütün bölümler, şöle üzmeden yormadan bol aksiyon bi filler bence iyidir. ki narutonun cok güzel fillerlarıda var hanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 30 saat birbirien anlamsizca bakan karakterleri izlemektense filler tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 kakashi'nin maskesini cıkartmaya calıstıkları filler, normal bolumlerin %90'ından daha iyiydi bariz mesela =), ama nedense kosullandım mı anlamadım filler'lar kotu bayıyo beni =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Spo yeni skill için train diyodu sanırım next episode de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 1 manga bölümünde 2 anime bölümü yapacaklar galiba.Kalan yarımşar kısımlara da filler karakterleri koyacaklar gibime geldi.Çünkü Asuma'yı da ara ara gösteriyorlar.Tapınak vs.de dahil (Naruto'nun rüyası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 aquila said: herkes narutoya benziyo zaten, ne bicim memleket lan burasi, bi duzun akli basinda adam yok icinde kurt murt olmayan. Zamanında mahalleden narutocu geçmiş diolar.. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 kfg said: kakashi'nin maskesini cıkartmaya calıstıkları filler, normal bolumlerin %90'ından daha iyiydi bariz mesela =), ama nedense kosullandım mı anlamadım filler'lar kotu bayıyo beni =)... sanki filler deildi o ya öyle bişey hatırlıyorum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 filler mangada olmayıp animede olan seyler olmuyo muydu ? (yanlıs biliyo olabilirim bariz =)), mangada hatırlamıyorum eheh... ama benim de o bolume filler demeye dilim varmaz eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bisey diyecem ama inanmıyacaksınız dattebayo 54. bolumu yayınlamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 aynı gun cıktı onlar zaten =), naruto shippuuden special 53-54 olarak cıkacaktı ama neden ayrı ayrı subladılar bilmiyorum, 54u widescreen yapmaya karar verdiler diye herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 filler, manganın esas hikayesinden kopulup, ara hikayelere girilmesi oluo. genelde de dandik oluo. shippuuden'de filler yok benim bildiğim şimdilik. uzunca bi süre de olmaz. mangadan devam ediyolar. ama manga çok ilerde. kakashinin yüzünü gösterme olayı, mangayla ara ara verilen bonuslardaki bir resimden esinlenerek yapılmış geyik bi filler dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 özlemişim şöle training bölümlerini, bu arada böle giderse çöle döner konoha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 55 Çok güzel bölümdü ne zmndır Eğitim Bölümü Yoktu.Bu arada kakashiden başka 5 elementide kullanan varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 sarutobi her bişiyi öttürüyodu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 orochi'yle savasırken bir tek fire'la earth kullanmamıs mıydı ? bir de kakashi 5 elementin hepsini kullanabiliyor mu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 saru her bişeyi kullaanıyo diye söledim ben onu konohadaki bütün teknikleri bildiğini sölüyolar ya. kakahside water biliyo işte toplamda water earth fire lightning ediyo bi wind kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Shippuudenin en güzel bölümüydü Naruto 55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 haa evet, unuttum tum teknikleri bildigini sarutobi'nin =)... kakashi earth kullandı mı ya, ben hatırlamıyorum hic (unutmus olabilirim tabii =)), ama fire water lightning, en az 3'unu kullanıyor, dogru... naruto'nun da vardır 2. bi elementi bence, o ne acaba =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 mangada "at least twice as much" dı narutonun chakrası. bi de diyaloglar çok yakın olmasına rağmen, yamato ve kakashi arasinda dagilimlari ve siralari farkli mangada. ve yine mangaya göre jutsu yapmak yapamamak değil konu, bir nature manipulation'a kendini yakın hissetmek ve rahat yapmak. yoksa herkes hepsini yapabiliyor. ama misal uchiha'lar fire'a yakın oldukları için küçük yaşka öğrenebiliyorlar. ek: kakashi seri boyunca earth, fire, water ve lightning kullandı. wind kullandığını daha göremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 earth element Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ahaha unutmusum evet =)... taa en baslardaymıs ama =)... kakashi wind de kullanabiliyordur bence o zaman, adam imba =)... mangayı okumadıysan bakma ya mangadaki gibi kakashi'nin rasengan kullanmasını gosterselermis keske, orayı niye kesmislerse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ates su toprak tahta naruto turkmus :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 kakashi earth kullanio tabi daha 5. bölümde kullaniodu sasukeyi yerin dibine sokuodu ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ... neyse olmuş gecmiş artık önemli dğeil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar