Drall Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 hohov youtube da buldum narutoyu, izlemeye başladım ilk bölümü iyiymiş. linkin0123 diye bi adam tüm bölümlerini koyuyo tek tek izlemek isterseniz ordan bakın derim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 dattebayonun sitesinde naruto 42 new year special diye bişey var çıktı galiba 42 inşallah yhbt değildir :) edik: yhbt imiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Dattebayo funsubları streaming olarak dağıtılmaya devam ettiği için çeviri yapmayı kesiceklerini söyledi. YHBT mi henüz belli değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Dattebayo da iyice azıttı yahu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 mininova'da 41-42 die bişey var. Fake midir nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 you have been trolled dır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hayatımda DB kadar ukala,rezil bir çeviri grubu görmedim.İşşallah bırakırlarda adam gibi bir grup yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 çektim dattebayodaki new year specialı da 4. bölüm çıktı ibranice dublajlı. Çekmeyin o yüzden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yok yani ocak 8 ine akdar naruto yok diye hayvan gibi yaziyrodu bi onceki bolumde buna ragmen aaa 42 cikmsi idye atliyan insanalr neden dattebayo ya saydirirki xD trollendiniz iste ehahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben dattebayoya saydırmadım :(:(:(:(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ehehe ben olsam o bolumu saklarım =), ibranice dublaj nedir ya yakısmıs mı bari ehehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 güzel olmuş eski MTV reklamlarını izler gibi hissettim xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 YHBT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 10 Ocak değil miydi o? 8 Ocaksa daha iyi gerçi ama, 10'undaydı diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 10 unda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 az kaldı 3 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Bakışmalarla heba etmezlerse süper bir bölüm olacak. Matruşka Erochimaru vs 4 Tails! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Bu arada Akatsuki'ye yeni member gelecekmiş yeni bölümde, youtube'a sızmış ufak bir videosu; http://www.youtube.com/watch?v=CSq32T3nc0M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hehe komedi yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 RAW bölüm çıkmış. Dattebayo subları durduruyoruz falan diyordu bir ara, ama Bleach'in yeni bölümünü sublamışlar, Naruto da yarın sabaha sublanmış olur herhalde, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 olur olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 dattebayo'da cıkmıs, ben indiriyorum simdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 orochimarunun eller arizali degilmiydi nasil teknik kullanıyor bu bolumde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 onun elleri 3 yıl önce iyileşti başkasının vucuduna girebiliyo 3 yılda bir, cooldown bitince saskeye giricek, girsede kurtulsak naruto ikisini beraber dövse cok yorulmasa diye bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ya bunlar 3 ayda bir bölüm cikartiyorlar ya , ondan hatlar karısıyor. bi arada mangayi okumustum su orochimaru- naruto kapişmasi yoktu direk sasukeyle falan karsılasıyorlardı , ben yanlıs sey mı okudum yoksa beyin mi yandi benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar