Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Iki hafta sonra az biraz da olsa gorcez eksin neyim ama muhtemelen kisa olacak o da ... Yanlis anlamadiysam Naruto yeni teknik uygulicak birilerinin ustunde ^^

Amma velakin iki hafta beklemek de koyuyo be kardesim. Hic indirmesem mi diye dusunuyorum. Genelde oyle yapiyorum cunku ben. Dizi sezonlarini falan sezonun tumu cikinca indiriyorum mesela, oturup 2 gunde izliyorum sonra hepsini.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Eğer yanılmıyorsam, "inner sakura" uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Tekrar karşıma çıkması sevindirdi :) Bir de sakura'nın tsunade sinirlenmesin diye naruto'yu durdurmaya çalışması komikti. Naruto'nun öncesinde defalarca Tsunade'den dayak yediği düşünülürse eheh[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bleachte iyi severimde narutoya basması imkansız bi kere bleachin senaryo zayıf narutoda öyle degil misal bleachte 2 gunluk shinigami gücünü kazanmış bebe zaraki kenpachiyi,byakuyayı dövüyo ki Zarakiyi Ichigonun dövmesi imkansız gibi bişi şu haliyle bile dövemez mantıken, ne bilyim bunlar dünyada dövüşüyo heryer yıkılıyo dökülüyo ama şehirdekiler tınlamıyo bunlara çok uyuz oluyorum.

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 03:26 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası Naruto'nun sernaryosunu pek beyenmiyorum ben.Senaryo dediğin Death Note gibi olacak.Eğer Naruto ve Bleach gibi bir anime izliyosam ben çizim kalitesi, askiyon vb. şeylere bakıyorum.Gerekirse 6 aylık bebek shinigami olsun dövüşsün umrumda değil yani ;)

Naruto'nun şuanki çizim kalitesi Bleach'in 10/1 değil bence.Aksiyon'a gelince de güzelim Garaa vs Deidara'yı batırmış insanlar bence.Müzik olarak da Bleach çok daha iyi.

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 13:12 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 13:12 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bleach in muzikelri dahami iyi?
adamalr 120 bolumdur ayni 3 muzikle idare ediyorlar

son 4 ayda once bleach i sonra narutoyu bastan sona bir solukta izledim

hikaye oalrak naruto daha iyi bleach in 120 bolumde pis kotu adam istegi seyi calip kullanmaya basladi o kadar baska bi gelisme olmadi bount isgalini saymassak ki oda fillerlarda oldu

narutoda ise devamli lerliyen ve yeni seyelrin ortaya ciktigi bi hikaye var

karakter zenginligi olarak kesinlikle bleach derim narutodada cok kral karakterler var ama bi zarakinin bi byakuyanin karizmasina ulasabilen karakter yok

karakterlerin guc oalrak gelismesinde bleach suyunu cikardi, yarin oburgun ichigo tanri aslinda deseler sasirmiycam
narutoda aksine kaplumabg hizinda ilerlerdi timeskip olmasa ddaha cekerdik

part 1 la kiyasliyinca bleach animasyon olarak kesinlikle ustun ama shippuden bleach i yakalamayi biraktim kalitede gecti bile

bleach opening&ending leri narutodan daha iyi kesinlikle

bu boyle gider sonucta basabas gidiyorlar ama shippuden ile naruto bi adim one gecti bide bleach cok kendini tekrar ediyor sirf aksiyondan ote bisey yok bleachde bile diyebiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

bence gayet iyi animasyonları senaryoda güzel bleach pembe diziye döndü kendini tekrarlıo gelene kitlio ichigo kitleyemeyince vaizard gücü çıkıyo o kitliyo kısacası kısır döngü gelene kit gidene kit. naruto öylemi atar yapıo dayak yiyo mis gibi öle 9 tailsmiş felan nafile öyle kolay deil orochimaruya felan atar yapmak.bleach olsa ichigo döverdi. :P
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bleachi karamalaya felan çalışmıyorum aksine indirdigim 3 anime var su an 1i bleach 1i naruto dieri death note çok severim hepsini o ayrı ama. bleach bana eski hazzını vermiyo nedense combatlar tahmin edilebilir oldu bana göre.ilk 50 bölümü felan ne gazle izlemiştim halbuki.fillerlar felanda girince bütün heyecanını kaybetti tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Shippuudenin 1. bölümünde hiçbirinin animasyonunu beyenmedim konu ichigo vs narutoya dönmüş 2 namede benden çıksın dedim
müzik:naruto
konu:naruto(mangalarıda kapsıyor)
animasyon:bleach vs shippuuden diye bakarsak bleach ama eski bölümlere göz atarsak tabiki naruto, lee&gaara vs Kimimaru kavgası kadar hoşbir çizim bleachde hiç görmedim.
bleachde neyazıkki ana tema aynı sawaşların alt yapısı hep aynı şeyden oluşuyor birini kaçırdılar hayddeeee gidip geri alalım eee ne lazım 2 training yaparız 2 inner power kullanırız okeydir.Eski bir bleach funı olarak yazıyorum bunları animeye yenilikler lazım misal ichigonun babasının eski bir death god oldugunu ogrenince cok şaşırmıştım hikaye çok daha değişik yerlere kayabilirdi ama onun yerine 50 bölümlük kurtarma bölümü soktular
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...