Wulfgar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Satılık jackson gitarım var. V kasa , iki tane emg 81 kapalı manyetik fretler jumbo modifiyeli Ayrıca gitarın üstüde tüm magadeth üyelerinin imzası var (2000 megadeth istanbul konserinde bizzat elleriyle imzaladılar) fiyat konusunu konuşuruz İstanbulda ourmaktayım İlgilenenler için icq: 171404175 yada özel msg atın[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor closest one to aket atum member of the Comachero enstitüsü Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Usta en son kaça olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Akeet !! unutma bu cmt bizde kalıcan seni katanamla karşılamak istemiyorum...[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor closest one to aket atum member of the Comachero enstitüsü Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 fiyat ne kadar?[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 resimde koyun arkadaşlar.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 tam modelini yazman mümkünmü? Yada biraz daha detaylı bilgi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 yarın digital camera alıcam resmini koyarım... Tam modeli jrr94 jackson concept V kasa Bunun üstüne iki adet emg 81 manyetik(kapalı) ekledim. Ayrıca fretleri modifiye ettim. Sert tonlar için ideal bi gitar. Bide işte tüm megadeth elemanları imzaladı gitarı.[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor closest one to aket atum member of the Comachero enstitüsü Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar