Zegna Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 vundo olarak geciyormus adı. symantecin fixvundo sunu indirdim 1 tane buldu temizlendi diyor fakat mcaffee bulmaya devam ediyor ve silemiyor. vturr.dll dosyasi olarak gozukuyor ve hic bir sekilde temizliyemedim bu mereti. yardimci olabilecek varmi? allah bu crack sitelerinin belasini versin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 cd-rom'umu açıp açıp duruyor bu spyware? ne yapıyor yani tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 yok pencere aciyordu abuk subuk neyse hallettim bi sekilde denedigim 279. cleaner ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 banada girdi dün oyunun ortasında cdrom açılıp duruyor falan kafayı yedirtti. neyse bende hallettim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 En kolayı windowsunu güncelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 windows güncellemenin spyware e bir fayda olacağını sanmıyorum. zegna nasıl çözdün? daha sonra hedehödö olana şekeşuka olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 symantecin FixVundo diye bir programi var onu indirdim oncede o silemedi, bu vundo random .dll dosyalari yaratiyor system klasorunde, cok igrenc yani. VundoFix diye baska bi programla silebildim anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Güncelleme de işe yaramazsa her zamanki gibi HJT. http://forums.techguy.org/security/404827-solved-help-trojan-vundo.html Gerçi havası sönmüş bile bu vundonun anlaşılan. Pekçok yöntem önerilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 bide SUPERAntiSpyware dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar