Molto Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Geçen sene paticikte görmüştüm, aradım bulamadım. 70'lerin mi 80'lerin mi popüler bir şarkısı var "vaay en si el" gibi birşey diyordu şarkıda, o şarkı çalıyordu animasyonda, iskeletor söylüyormuş gibi oluyordu bazı yerlerde, iskeletler dans ediyordu falan. Şarkıyı çıkarabilen varsa adını söyleyebilir mi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Village People - YMCA olabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 çok sağol, şarkının adını öğrenince animasyonu da buldum. http://www.youtube.com/watch?v=ywqnFNfNUr4 [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 15:30 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 iskeletler bugün çok mutlu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 bi animasyon vardııııı iskeletli falann dınıd dın dı dın iskeletli falan [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 23:48 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 canı sıkılıyo muydu o animasyonun ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 onu bilmiyorum da şu geyikten anladığım kadarıyla sizin canınızın sıkıldığı belli ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 he-man?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar