Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 6 Nisan 04:00 derken 4 saat sonrasından mı bahsediyorsun? Eğer öyleyse çok yalan bir iddiaymış. Savaş böyle bir anda çıkmayacak, herkes savaşın artık kaçınılmaz olduğunu anladığı bir zamanda çıkacak. Amerika Irak'a girdikten sonra, Dünya üzerindeki zaten çok ta iyi olmayan imajını iyice yıprattı. Önemli bir olay olmadan girmez anlayacağın. İran'ın dün yaptıklarından sonra oraya girmesi tam bir aptallık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 forward mail ya o. bu maili 15 kişiye yollayın Amerika İran'a savaş açsın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Zamanımızda hala sadece "spam mail krallarına" hizmet eden forward mailleri yollayan cahillerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Merak ettiğim şeyler var, ama en çok şunlar; zeppelin kardeş, sen birleşmiş milletler ve nato gibi kurumların zamanında ne amaçla kurulmuş olduğunu biliyor musun da böyle hayallere kapılıyorsun, ayrıca gerçekten iran'ın silahı olmadığına inanıyor musun nükleer olmasa da kitle imha, rusya'dan gelme uzun menzilli füzeler vb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ha bir de.. adamı neye göre "yobaz" sıfatına layık görüyorsun? kime göre değil ama, senin anlayışına göre yobaz olabilir, benim bildiğim yobaz kelimesi saplantılı gerici anlamına geliyor, bu adam ülkesinin vatandaşlarının %99'unun inançlarına göre gayet çağdaş bir adam, zira teknolojiye ve devrimlere açık, daha ne istiyorsun? şii mezhebinden bir müslüman olduğu için mi yobaz? kendi inancına göre yaşadığı için mi yobaz? kusra bakma ama ülkesinde yaşayan insanların büyük çoğunluğunun inancını aynen paylaşan bir adama yobaz diyemeyiz, bu adam yobaz olmayı haketmiyor gibi.. ha iran'ı sever misin, bu adamı iyi tanır mısın, şii lik nedir bilir misin dersen, kesin fikirlerim yok, sadece şu yobaz kelimesine takıldım biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Abisi onlar sevmedikleri herkese yobaz sıfatını yapıştırmayı sevdikleri için, ağız alışkanlığı olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ne guzel yapmis adamlar helal olsun, kafaya cuval gecirenler utansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ahmedi nejat insanlık dersi verdi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 burası super said: İngiltere hükümetinden, askerlerin İranın karasularına girdiklerini tiraf etmeleri nedeniyle cezalandırılmamalarını isteyen Ahmedinejad, İngiltere Başbakanı Tony Blair'ı, başka ülkeleri işgal etmek yerine adalete, barışa, doğru söylemeye ve İngiltere halkına hizmet etmeye davet etti. [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 21:46 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ayar da vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Benim gözümde aşırı islamci herkes yobazdır,Ahmedinejad'da gözümde bir yobazdır.Ha ama bu yobaz bizimkilerin yanında ışık hüzmesi gibi bir şey. Ne kadar sevmesem de bir o kadar da seviyorum Ahmedinejad'i.Cidden dediğiniz gibi Iran'i yüceltiyor resmen... Bizim tarih öğretmenimiz anlatmıştı.Adam Iran hayranıydı herşeyiyle.Iran'a gittiği zamanlarda ne üniversitesiydi tam adını unuttum ama bir konferansa katılmış İran'daki ünilerden birinde.Oraya o zamanlar genç Ahmedinejad'da katılmış ve bir konuşma yapmış.O zamanlarda hayrandım adama hala hayranım diyor.Hatta konuşma fırsatı falan da bulmuş 15 dakika kadar sohbet ettik vs. anlatıyor. Düşünceleri vs. islami yönden her ne kadar bana terste olsa çok iyi bir siyaset adamı ve düşünür bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 iranı sevmek için 41 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar