Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Visual Basic kod yardımı...

kermit

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar. anlamıyorum bu dersten valla. proje verdi hoca şimdi bana. abone takipi yapıcam veri tabanı felan bağladım.
buttonlar ekledim ve buttonlar ile kayıt ekleme , kayıt silme , sonraki kayıt , önceki kayıt özellikleri vercem. bu buttonların kodları nedir bilirmisiniz ? bana yardımcı olurmusunuz ???
Sosyal ağlarda paylaş

visual studio 2005 versiyonmudur artık neyse :) anlamıyom bu dersten valla. sonra veri tabanını add new data source var ordan bağladım datagrid bind felan anlamıyom :( bana lazım olan işte butonlara kod girerek veri tabanına kayıt ekleme, silme, text box ekleyip kayıt bulma felan. saolun yardımlarınız için...
Sosyal ağlarda paylaş

mesajını yeni gördüm. yardım etmek isterim de, öncelikle hocanın ne istediğini filan tam olarak söylememişsin. ama daha da önemlisi şu anda çok sıkışık bir dönemdeyim ve visual studio yüklü değil.

kod olarak değil de daha çok tavsiye bağlamında birşey istiyorsan diye şeyetmiştim.

istersen internette bir arama yap, datagrid ile ilgili pek çok örnek kod bulabilirsin. datagrid de senin istediğini yapar. ama hocanın istediği o mudur bilemem..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...