Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Buluşması v.464 patch 2 (haX0r3d by d0r1)


dory

Öne çıkan mesajlar

efendim selamlar;
bu topicin bi önceki versiyonunda sly beni bir fotograf ile afise etmis, degerlerimi hiçe saymis ve gunluk "msnplz?" pmlerimin sayisini düşürmüştur. bu sebeple topic haxorlanmistir.

sly demiş ki:
said:

Evet efendim, ben Türkiye'ye gelmekle kalmadım aynı zamanda birkaç gün içinde Ankara'yı da ziyaret etmeye karar verdim. Hava çok melankolikti, penth gibi napacağını bilemiyordu bir açıp bir kapıyordu bir yağmur yağıyordu falan.
Buluşma diye topic açacak birşey yok aslında ortada, ama benim için biraz ilginç bir durum olduğu için, ve yıllardan sonra dory arkadaşımızın nasıl bir kişi olduğunu burada ifşa edeceğim.
Kendisiyle konuştuk ve buluştuk, her ankaralı gibi kendisi de bir yer tarifi özürlü ve aynı zamanda 3 kere kaybolduk yollarda. tam ankaralı olma yolunda ilerliyor. önce çok güzel bir kumpir mekanına gittik, saolsun çok faydası oldu. sonrasında da çok sık takılıp kankalar edindiği gotik bir cafeye götürdü beni, pek çok gotik ve alternatif gençler gördük. güzeldi iyidi hoştu herşey ama, taa ki dory fotoraf makinasını görünce bir anda çok profesyonel pozlar vererek beni şaşırtana kadar. çok yanlış tanımışım kendisini =(( haha. burdan selam ediyorum ve o fotoları sonraki bir şantaja kadar bilgisayarımda saklıyorum arkadaşım. teşekkürü borç bilirim dory'ye beni az biraz gezdirip zamanımı iyi geçirttiği için. bu da fotomuz... sonra arkadaşı da geldi ama ben nickini hatırlamıyorum =( isim vermeyeyim dedim gereksiz.

edit: typos

[ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 22:20 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...