Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Drood build yardm


olorin84

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar Drood için söle güzel dmg buildi pvp ye uygun olsun ben full feral su an ama pvp de cok eksik kalıorum 1910 ap 30 crit var pve de cok ii dmg dealer ama pvp de bişiler eksik sankı droos hakkında cok bilgili deilim cunku arkadasın charıydı oynamıodu ben kastım o yuzden varsa saglam bi build bileniniz bana ayrıntılı bi yazı versin şimdiden cok teşekürler ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Farklı bi tad denemekte istiyosan full balance + 8 restoda gidebilirsin(imp motw, shapeshift şeysi) 70 olana kadarki q itemleri ve sonradan bi kaç enchant rep itemları ve gemlerle şuan 710 spell damage a ulaştım ve rahatlıkla sıradan mageleri dps te geçip ii mageleri zorluyorum aoe kullanmadan.pvp dede süper baya. tabi serverındaki playerleri moonkinin dps yapabiliceğine inandırman gerekiyo ben hala beceremedim onu :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece pvp için düşünüyorsan şu build ı tavsiye ederim : http://www.wowhead.com/?talent=0zoZxGMsfdoeuioVxhz

Ama gerektiğinde 5man yapıp tank da olurum diyorsan hem pvp hem pve için http://www.wowhead.com/?talent=0zoZxGMsfdoeuioVxhz bunu kullanıyorum ben. Savege fury druid nerfle birlikte çok gereksiz bi talent oldu ve pounce mangle shred combosunu brutal impact olmadan da yapabilirsin. Crit rate in fena diil ama ap azmış. 2200 falan olması lazım sağlam bi fap itemıyla birlikte, sen biraz daha item topla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh evet öyleymiş :) Hem pvp hem pve için kullandığım build şudur : http://www.wowhead.com/?talent=MzZxhGsfboeuioVxsz

Intensity kullanmayan arkadaşlara da tavsiye ederim pve için. Savage Fury gereksiz hale geldikten sonra alternatif ararken bi deniyim dedim gayet memnunum. Cobmatın başında bi maul daha atabilmek aggro kontrolünü kolaylaştırıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...