Apache Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 merhaba oyuna yeni başladım eclipse de açtım karakteri ama latency fazla gibi sanki burada.genel olarak nerede oynuyorsunuz ve en iyi bağlantı hangi serverda alınabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 bir zamanlar bir çok türk sadece Corbantist ve Eclipse de vardi biz Corbantiste 100 kadar imperial türktük ama sanırım oynuyan kimse kalmadı yani tüm kurucu kadro ve ondan sonra gelenler topluca oyunu birakıp wowa geçtik ama sanırım Eclipse serverinda hala oynuyan türkler var FrF ile konuşmayı dene bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 last hope musun be apaçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 eclipse guzeldir iidir, en cok player sıralamasında yine ilk 5e girer. cok aktif bi server istiosan gorath a gitmeni oneririm, 4-5-6-7 (tam hatırlamıorm =)) turk kaldık eclipse de. eclipse oneririm, cunku coluk cocuk yok cok fazla, veteran sayısı dha fazla population fazla die gttigin bi serverda coluk cocukla uurasmaktan kafayı yiebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 kendimi çok yalnız hissediyorum.öyle ki sabahtan beri üç tane insan gördüm biri ismail the jedi gibi birseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 bi ara de-de efendi die birini gormustum cok gulmustum, aklıma geldi ismail the jedi dan snra :) ah eclipse ah, komik yer walla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 othmobast özel mesajda msn için mail adresimi yazdım ulubatli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 off level dağıtmasaydı keşke free trialleri ... ismail the jedi ne ya... iyice nefret ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar