Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daft Punk İstanbul'da

enema

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Ben de bekledim Something About Us ama çalmadı, zaten konserde olsaydınız çalmalarının da uygun olmayacağını anlardınız... Biraz fazla gaz bir konserdi :)
Human After All, Technologic, Robot Rock, Alive, Da Funk, Aerodynamic, One More Time, Harder Better Faster Stronger, Around The World, Face To Face çaldı konserde sanırım. Tam olarak bunlardı hatta galiba. Şarkıların çoğu üst üste, mix'lenmiş, inanılmaz bir haldeydi. Özellikle Technologic'in girişinde ekrana kocaman "FUCK" yazıp bütün konser alanına fuck it fuck it fuck it fuck it diye bağırttılar, o hoştu. Ayrıca görsel şovları inanılmaz ötesiydi, ışıklar bilmemne yani. Onun dışında Alive inanılmaz ötesiydi, kendimi tam bir rave partide gibi hissettim. Tabii bunda hemen yanımızda konser alanının ortasında koskoca cigarayı yakıp içen insan evlatları da sebep olmuş olabilir (yuh dedik). Aerodynamic'le One More Time'ın üst üste konmuş hali insanları kendinden geçirdi. En sonda üstlerindeki kıyafetlerin ışıklı olduğunu öğrenmemiz de apayrı bir tripti diyebilirim. Human After All çalarken ekranda kocaman "HUMAN" ve "TOGETHER" kelimeleri yansırken piramitin ön kısmında farklı kültürlerden, farklı ırklardan onlarca insan fotoğraflarının geçmesi de apayrı ve çok hoş bir olaydı. Around The World inanılmazdı. Robot Rock ilk parça olduğu için herkes kendinden geçti falan.
Konseri anlatmakla olmuyor ki, birazdan videolar yüklenir onlara link veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

tırt 6630umla 25 mb fln video cektim ama bitane resim cekmek aklıma gelmedi valla, sahne duzenini gormeniz lazım yani,
en arkada dev ledli ekran, önünde über-floresanımsı barlarla örülmüş petekli bi düzlem, önünde dp nin durdugu piramit, piramitin duvarları monitor, piramitin cevresi gene über-floresan bar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...