enema Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 23 haziranda Kuruçeşme Arena'da http://www.biletix.com.tr/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HFGA3 geçen sene pukkelpop'da adamları canlı izlemek yerine uyumayı tercih etmek gibi bi salaklık yaptım, arkadaşların dediğine göre bungee jumping bile yapmışlar konserde=) mükemmel olacak, biletimi kaptım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 technology dinlenir şimdi be, başka da şarkısını bilmiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Harder, Better, Faster, Stronger :) bakalım, umarım fırsatımız olur izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 digitalism de iyidir baya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 peki ya One more time peki ya Around the world Peki ya Too long oy oy ne güzel olcak bu böyle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 aman deyim, aldım direk biletlerimi technologic, around the world, one more time, babababa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 UP! Az kaldı . elektronik müziğin bir numarası geliyorrrrrrrrr. Kimler geliyor konsere ? Enama yuh diyorum sana ta Nisanın başında almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 gelecem heralde össyi bi atlatalım hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 DA FUNK! gelebilite:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 izmirden kalk git çok pahalı olucak ama yinede para biriktiriyoruz bakalım biletde almadık umarım kalmamazlık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Kimler geliyor akşamki konsere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 gelmek istiyordum huleyn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ben gidiyorum valla çok umutluyum bu konserden umarım yüzümüzü kara çıkarmazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Az sonra evden çıkacağım, konsere gideceğim. Gece dönüşümle beraber güzel bir eleştiri yazarım konserle ilgili. Umarım beklentilerimi karşılayabilir bu fransız android bozuntuları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 İnanılmaz ötesi bir konserdi. Hatta hayatımda gittiğim gördüğüm en iyi konserlerden biriydi diyebilirim. Detaylı yorumları, videoları yarına koyacağım. Üşeniyorum öyleyse yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 muthisti gercekten, her kuruşa değdi, adamlar direk şov yaptılar yani, öyle bi sahne yapmışlarki dillere destan akıllara zarar, şarkılar zaten on numaraydı, mixler fln efsaneydi, seyirci de on numaraydı, bulundugum en iyi konser olabilir, busta rhymes la kapışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 muhteşemdi. gittiğim en iyi konser diyebilirim rahatlıkla. sahne süperdi, şarkılar süperdi, herşey güzeldi. adamlar çok başarılı; bir daha gelseler gene giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 something about us'ı söylediler mi acıba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Ben de bekledim Something About Us ama çalmadı, zaten konserde olsaydınız çalmalarının da uygun olmayacağını anlardınız... Biraz fazla gaz bir konserdi :) Human After All, Technologic, Robot Rock, Alive, Da Funk, Aerodynamic, One More Time, Harder Better Faster Stronger, Around The World, Face To Face çaldı konserde sanırım. Tam olarak bunlardı hatta galiba. Şarkıların çoğu üst üste, mix'lenmiş, inanılmaz bir haldeydi. Özellikle Technologic'in girişinde ekrana kocaman "FUCK" yazıp bütün konser alanına fuck it fuck it fuck it fuck it diye bağırttılar, o hoştu. Ayrıca görsel şovları inanılmaz ötesiydi, ışıklar bilmemne yani. Onun dışında Alive inanılmaz ötesiydi, kendimi tam bir rave partide gibi hissettim. Tabii bunda hemen yanımızda konser alanının ortasında koskoca cigarayı yakıp içen insan evlatları da sebep olmuş olabilir (yuh dedik). Aerodynamic'le One More Time'ın üst üste konmuş hali insanları kendinden geçirdi. En sonda üstlerindeki kıyafetlerin ışıklı olduğunu öğrenmemiz de apayrı bir tripti diyebilirim. Human After All çalarken ekranda kocaman "HUMAN" ve "TOGETHER" kelimeleri yansırken piramitin ön kısmında farklı kültürlerden, farklı ırklardan onlarca insan fotoğraflarının geçmesi de apayrı ve çok hoş bir olaydı. Around The World inanılmazdı. Robot Rock ilk parça olduğu için herkes kendinden geçti falan. Konseri anlatmakla olmuyor ki, birazdan videolar yüklenir onlara link veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 üüff harbiden süpermiş=/..bende olabilseydim keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 tırt 6630umla 25 mb fln video cektim ama bitane resim cekmek aklıma gelmedi valla, sahne duzenini gormeniz lazım yani, en arkada dev ledli ekran, önünde über-floresanımsı barlarla örülmüş petekli bi düzlem, önünde dp nin durdugu piramit, piramitin duvarları monitor, piramitin cevresi gene über-floresan bar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 allah kahretsin beraber gidicek birini bulamadim ki gidiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 spoiler koymadım, illa gormeniz lazım cunku :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 off ya herzamanki gibi süpermiş . Video'yu rapidshare e atabilirmisin :/ [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 14:18 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 antimodestekiler daha kalitelidir onu bekleyelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar