Madcat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Denizli Besiktas(D) Trabzon Galatasaray(D) Ankaragücü 5 maçta 11 puan alırız.. :D denizli 3 beşiktaş 3 trabzon 1 gs 1 ankara 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Bu hafta sanirim Antalya Besiktas maci Yilmaz Vural haydi goster gununu,bak seneye seni fenerin basina geciririz,Zicoya gore daha fantastik bir futbol oynatirsin en azindan,renkli de gecer maclar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 fenerin başına vural, gs nin basına bulent korkmaz gecerse sene tam rofl ligi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Tehlikenin farkındamısınız ? son hafta oynadığınız takım ligten düşme maçına çıkacak sizinle :) denizli <<-->> ankaragücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Bu filmi daha önce seyretmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Fenerbahçe: 63 Trabzon Galatasaray(D) Ankaragücü Beşiktaş: 58 Bursaspor(D) B.B.Ankaraspor Kayserispor(D) Galatasaray: 55 Sivasspor(D) Fenerbahçe Bursaspor(D) Haftaya Şampiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 samiyen de tur atmak daha tatlı olur bu hafta olmayalım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Bursa bu hafta besiktastan her turlu puan koparacak biliyosunuzki Bursanin BJK - Sebat macinin ardindan besiktasa inanilmaz bir kin i var ki o kadrodan 4 kisi hala kadroda onun otesindeki yeni gelenlerede sebat - bjk maci izletilip motive ediliyormus .. ha nerden biliosun diosan her takimin yonetimiyle bi sekilde ortak tanidik vs var .. merak etmeyin yani sallama degil .. Yillardir bursadaki bjk macini bekliyorlar .. bilmem bilirmisiniz besiktas deplasman maclarina giderken dahi bursa dan gecemeden gidiyor .. Mac zevkli olacak .. Ve malesef Samiyen yerine Izmir de atacaz turumuzu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 benimde var bursa yonetiminde tanıdıgım ve fb macının satıldıgına direk tanık olmus bir insan. sallama değil yani cevap olsun diye demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 4-0 lik Fb maci mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 evet valla cevap olsun diye demedim arkadas soyledi yalan gercek bilemem ben de onun yalancısıyım. gerci bi onemi yok bizim bilmedigimiz ne maclar alındı satıldı kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Yok inkar etmem yani .. yillardir olanlar da ortada .. ama sunu biliyorum yani .. bi cok satildi dedigimiz maclarda gercekten temiz oynaniyor.. Daha oncede yazmistim gecen sene sampiyon oldugunuz gun iste PAzar gunuydu Cumartesi Polat Tower da kaldik Adnan Polat in kardesi var Murat Polat Daire iste 2 ye bolunmus yarisinda bizim arkadas Ibrahim Polat kalioDU simdi annesiyle yasio ama .. neyse Orda muhabbeti gecti o 20 45 dien tayfa Siz sampiyon olacaksiniz onlar motivasyon amacli fln demisti bizzat yuzume .. we ben maci izlerken ulan herif dedi sampiyonuz fln filan ayagiyla izledim hatta mac bitmisti 1-1 kalmisiz siz yenmissiniz sampiyon olmussunuz yok cnm kesin bisey war mac durdu tekrar oynanicak aticaz fln dioruz 1 gun sonra anladim sampiyonun gs oldugunu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 maç satıyosa bursa bi maçta ben aliyim çıkar oynarım falan tv ye poz veririm sdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 şu ibrahim polatla bi tanıştır beni yahu abisine bi cift lafım var : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Abisi yokki onun Murat Polat babasi ibo nun ibo benim yasimda.. Murat Polat ta Adnan in abisi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 neyse işte söylesin adnan'a indirsin canaydını artık indiriyosa yoksa ikisi birden insinler tepem atıyo bak hımfs hımfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 sanane toggie sen kocaelısporlu değilmiydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 22 tane takım tutuyorum ben saydırma şimdi hepsini bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Zaten olan olay su .. Hatirliosan .. Adnan Polat son gun yonetim listesine girdi .. Canaydin Gelio Polat Tower a 1-2 Saat boyunca ikna etmeye calisiyor ve vaadleri 3 sene boyunca yonetimde kaliyim sende arkamda ol sonrasinda sen devral baskanligi diyor adnanda kabul ediyor ama aile feci halde tepkili .. Ege Seramikin basinda adam kalmiyor su bu yani isler karisik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 o da senın genıslıgın ne dıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bilmiyorum ne de? valla dogrudur zaten yardım kampanyası sırasında da sorulmustu kendi işlerim yüzünden giremem yonetime demişti ama girdi. başkanlık yapmasından daha onemli tabi kendi işinin düzgün ilerlemesi, ailesi var çocuklarına bişeyler bırakıcak fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Oglu Kerem Polat gitsin polat otelinde belese garden suite actirsin kiz atsin .. baska bi amaci yok zaten salla cocuklarini fln lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 aa parayla herkes yapar, mühim olan kısıtlı bir bütçe ile bunu gerçekleştirmek. ahah neyse konu sapıttı ben sınava calısayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bursa maçı deli olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Dela benim 20$ ı gönderirsen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar