Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalan Maçlar

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Bursa bu hafta besiktastan her turlu puan koparacak biliyosunuzki Bursanin BJK - Sebat macinin ardindan besiktasa inanilmaz bir kin i var ki o kadrodan 4 kisi hala kadroda onun otesindeki yeni gelenlerede sebat - bjk maci izletilip motive ediliyormus .. ha nerden biliosun diosan her takimin yonetimiyle bi sekilde ortak tanidik vs var .. merak etmeyin yani sallama degil .. Yillardir bursadaki bjk macini bekliyorlar .. bilmem bilirmisiniz besiktas deplasman maclarina giderken dahi bursa dan gecemeden gidiyor .. Mac zevkli olacak .. Ve malesef Samiyen yerine Izmir de atacaz turumuzu sanirim
Sosyal ağlarda paylaş

Yok inkar etmem yani .. yillardir olanlar da ortada .. ama sunu biliyorum yani .. bi cok satildi dedigimiz maclarda gercekten temiz oynaniyor..

Daha oncede yazmistim gecen sene sampiyon oldugunuz gun iste PAzar gunuydu Cumartesi Polat Tower da kaldik Adnan Polat in kardesi var Murat Polat Daire iste 2 ye bolunmus yarisinda bizim arkadas Ibrahim Polat kalioDU simdi annesiyle yasio ama .. neyse Orda muhabbeti gecti o 20 45 dien tayfa Siz sampiyon olacaksiniz onlar motivasyon amacli fln demisti bizzat yuzume .. we ben maci izlerken ulan herif dedi sampiyonuz fln filan ayagiyla izledim hatta mac bitmisti 1-1 kalmisiz siz yenmissiniz sampiyon olmussunuz yok cnm kesin bisey war mac durdu tekrar oynanicak aticaz fln dioruz 1 gun sonra anladim sampiyonun gs oldugunu lol
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten olan olay su .. Hatirliosan .. Adnan Polat son gun yonetim listesine girdi .. Canaydin Gelio Polat Tower a 1-2 Saat boyunca ikna etmeye calisiyor ve vaadleri 3 sene boyunca yonetimde kaliyim sende arkamda ol sonrasinda sen devral baskanligi diyor adnanda kabul ediyor ama aile feci halde tepkili .. Ege Seramikin basinda adam kalmiyor su bu yani isler karisik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...