Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi RS4 vs BMW M5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk 30 saniyede a4 avant uzadıgında nası bi zevk aldım anlatamam :D
m5 devirsiz kullanıyo aracı, yoksa başa baş olurdu kanımca.
1.10daki 2. audi uzamasında adam 4. viteste falan heralde, soradan farkediyo zaten olucak gibi degil kucultuyo
Mesaj tarihi:
m5'in şöför biraz tırtmış, yoksa m5 ferrari göt edicisi olarak nam salmış bir araba.

[ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 02:05 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
tamamen bos bir yolda

yeni m5 le kapismis biri olarak sunu soyliyebilriim audi bok yesin :)

ben 290 a kadar dayanabildim arkadas 320 falan gidiyordu :)

m5 le yarisilmaz beyler audi falan hikaye onun yaninda
Mesaj tarihi:
Selam,

Audi drug-car yaptığı gün biter benim için.

O yüzden BMW düz yolda varsın köklesin gazı. M3 bile her türlü düz gidişte (0-100, 0-160, 80-120) RS4'den daha iyi. Fakat pist zamanlamaları konuşulduğunda M3 aynı performansı gösteremiyor. Her markanın hedefi farklı sonuçta.

Bakınız WRC, Peak Pike Hill Climb, LeMans, South Africa Rally, USA Trans-Am Manufacturers and Drivers Championships, STW-Cup, British Touring Car Championship, Italian Touring Car Championship, DTM...

Saygılar.
Mesaj tarihi:
@paspatur
adamın dörtlüleri yakmasındaki amaç ben başka yöne gidicem eğlence için te$ekkürler demek amaçlı.böyledir yolda kanun :)
Mesaj tarihi:
bazen dörtlüler onun için yakılır, bazen önde giden araç tehlikeli bir durum gördüğünde arkadan yarıştıgı kişiyi dikkat etmesi konusunda uyarmak amacıyla yakar,centilmenliktir, bazen de polis var diye yakılır :)
  • Yeni Oluştur...