Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Bu programla ilgili bir sorun yaşıyorum ben, ilk kez başıma geldi belki bir bilen vardır dedim. Programı yüklediğimde ve "Power on"a bastığımda bağlanmıyor. "Couldn't connect to hede hödö server. Do you want to retry?" tarzı bir mesaj çıkıyor. Ayrıyeten internet bağlantımı kesiyor program. Yerel Ağ Bağlantılarından Hamachi Ağı'na baktığımda, IP numarası alamadığını görüyorum. "Onar" dediğimde, yine sonuç başarısız oluyor. Birçok kez silip tekrar yüklememe rağmen üstesinden gelemedim problemin. İşin kötüsü, bu bilgisayarda daha önce hamachi sorunsuz çalışıyordu. Bu tarz bir sorunu daha önce yaşamış olan veya bir çözüm bilen var mı acaba? Port mu açmak gerek? Yoksa ip adresini kendim mi versem. Ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ip'yi otomatik alıp almadığını kontrol et diyesim geldi..sonra da reinstall çek diyesim [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 12:53 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Bazen hamachinin serverları kapanıyor bazen 2 gün fln sürebiliyor. bana da olmuştu sonra düzeldi kendiliğinden. forumlarından takip edebilirsin server durumlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar