green_martian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ornegin natural selection oyununu aciyorum guzel guzel minimum 50 fpsde oynuyorum sonra kapiyorum baska bi gun aciyorum bu sefer fps ortalama 15-20 civari oluyo.bunun uzerine de cildiriyorum. nedeni ne olabilir bunun? bi cok seye dikkat ettim acaba bi programmi acik biraktim arkada falan diye ama bi cozum bulamadim... belki siz bulursunuz... simdiden tesekkurler ona gore[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 işletim sistemi ???[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Garip gelebilir ama karşılaştığım olayı anlatayım. Interneti dağıtan makinamda 2 defa kernel derlemek durumunda kaldım. Bir tanesi 45 dakika falan sürerken, bir tanesi 1.5-2 saat sürdü.. Fazla da parametre açmamıştım 1.5 saat olan için, sonra bir inceledim ki, makinayi her reboot ettiğimde garip olarak CPU Clock 'u kafasında göre alıyor.. CPU'um Celeron 300 A, bazen 433 alıyor, bazen 166, bazen 300.... Belki senin de buna benzer bir problemin vardır.. Ha çözümü ne diyorsan, bilemeyeceğim. Donanımcı arkadaşlar herhalde daha iyi bir çözüm üretirler.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 abi karışmayın makinenin işine, o en iyisini biliodur :p yalnız epey ilginç bi sorunmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Ram doluyordur. Oyunda Ramde boşyer bulmaya çalışıyordur fps düşüyordur :) Ehe Ama CEDAY'a katılıyorum makinenin işine karışmayın. O anda düşük FPS olması iyidir belki. :P[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 klasik bi yanıt olcak ama hl yi, patchleri ve ns yi baştan kurmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 said: Castigater, 21 September 2003 18:44 tarihinde demiş ki: klasik bi yanıt olcak ama hl yi, patchleri ve ns yi baştan kurmayı denedin mi? sadece natural selectionda olsaydi denerdim ama battlefieldtada oluyo veya jedi knighttada[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 said: Criminal2, 21 September 2003 13:21 tarihinde demiş ki: işletim sistemi ???[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage win xp[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 NTFS mi FAT32 mi ?[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 said: Criminal2, 21 September 2003 23:34 tarihinde demiş ki: NTFS mi FAT32 mi ?[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage nasil anlarim?[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 My Computer'a (Bilgisayarım) gir. Orda oyunun yüklü olduğu hdd'ye sağ tıkla ve Properties'e (Özellikler) tıkla. Orda yazar. Görürsün zaten ya fat32 yazar yada NTFS. File System'in türkçesi herhalde Dosya Sistemi olsa gerek :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 file system: NTFS[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 FAT32 olsa HDD dağılıyor disk birleştiricisi kullandiyecektim ama bu durumda EMİN OLMAMAKLA beraber win2k.stream virusu yemiş olabilirsin diyorum... http://www.storageadmin.com/Articles/Index.cfm?ArticleID=19878[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 antivirus programlari bulamiyo fln diyo yandim mi yani[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Yani burdan söylemek zor. Belki dosyalara erişimde zorlanıodur oyun içinde felan :D [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 22 September 2003 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar