Mumu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 nasıl yapıcam? eskiden windows 98'de tümün bırak diyip modemi çıakrıp yeniden taktığımda yeni ip alıyordum.. denedim olmadı ayrıca şu anda xp kullanıyorum.. ip değiştirme işini nasıl yapacağımı sölermisniz?[hline]Sunt pueri pueri, pueri puerilia tractant.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 fişi çıkartıp takıcaksın[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 ip değişmiyor öyle..[hline]Sunt pueri pueri, pueri puerilia tractant.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 lol bok deişmio.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 teknik servisi ara, biri bi program yolladı, onu çalıştırdım, meğer trojanmış, ipmi değiştirin de, değiştirirler heralde. benim değiştirmişlerdi.[hline]özen gösteren anneler için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 ip ler cxok uzun zamandir statik hale cevrildi ..yani 6 ayda bir kendileri degishtiriyor ip leri , o sure icinde sabit ipde kaliosun..telefon ediosun adamlara ipmi degishtirmek ishtiyorum diosun , ama sanIrIm bunun icin para ishtiyolar :)[hline]My Eyelids Sink Into The Blackened Canvas Where The Dreams Are Painted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 sly-one bölgeler arasında farklılık olabilir. bende de değişmiyo mesela.[hline]özen gösteren anneler için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 said: Sly-One, 14 Eylül 2002 14:36 tarihinde demiş ki: lol bok deişmio.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar tamam sly.. ya ben gördüğüm şeyi algılayamıyorum yada sen çok bilmişlik yapıyosun..[hline]Sunt pueri pueri, pueri puerilia tractant.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 bende deişio... 1 aay önce kapadım açtım deişmişti en son. bi deniim ozaman yeni sistem belki bende de uygulanıosa.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 zed pm..[hline]Sunt pueri pueri, pueri puerilia tractant.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 bende deişio.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 kablomodemin bagli oldugu ethernet kartini degi$tirirseniz IPniz degi$ir fakat hemen internete giremezsiniz, girebilmeniz icin bi 8 saat falan gecmesi gerekiyor ustunden sanirim[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 wastiee sanada pm :)[hline]Sunt pueri pueri, pueri puerilia tractant.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 sly-one emin misin degistigine? agustostan beri ayni da senin ip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 1 ay önce olmuştu en son dedim işte. daha denemedim gerçi.. işte. herneyse. sustum tamam.. bi daha deniyim..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 ewt deişmiımuş.. 1 ay önce pat die deişmişti de. ne blm böle bişi olduunu. wurmayın tamam. kızaırm bende.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 IP adresini veren server DHCP server'dır, DHCP server default olarak ip verdiği NIC ( network interface card - ethernet card'i ) 'lere ait MAC adreslerini kaydında tutar.. Siz IP adresinizi bıraktığınız zaman veya modeminizi kapattığınız zaman default süre olarak 8 saat boyunca DHCP ip'yi sizin için reserve eder.. 8 saat sonra DHCP size bir paket yollar ( MAC adresinize ) cevap alabilirse aynı IP adresini size verir, alamaz ise 8 / 2 = 4 saat daha reserve konumuna geçirir, 4 saat sonra 1 paket daha yollar ve ayakta olup olmadığınızı kontrol eder, cevap alamazsa 2 saat, yine cevap alamaz ise 1 saat bu şekilde 1 dakikaya kadar iniyor sanırım cevap alamaz ise sonunda IP adresinizi tamamen RELEASE eder ve IP POOL'a geri bırakır.. bırakılan IP adresi IP POOL dan başkası tarafından alınmaz ise siz IP istediğinizde aynı IP adresini yine size verir.. fakat bir başkası almış ise IP adresini size yeni bir IP adresi verir.. Eskiden Kablo modemde, IP adreslerinin statik kullanımını engellemek için DHCP Default IP Release time olarak düşük bir değer girilmişti, siz IP adresini bıraktığınızda IP niz değişiyordu fakat artık 1 gün > bir süre modeminizi kapalı tutmanız gerekmekte.. hatta mümkünse Ethernet cartınızı değiştirin..[hline]Haradrim the Uber Big Buble Master of Too Many Seasons Ugliest Firby Ever a.k.a Bugbear "Sultans of Hibernia" Nam-I değer Sultan Excalibur EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 ya direk telefon edin bikaç saat içinde değiştiriyo operatörler[hline]a.k.a necroCannibal ud49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 ethernet kartınızı değiştirin.. bekleyin 5 dakika içerisinde yeni ip ile bağlantınız geliyor.. denedim oldu icq yada girebildim ip block yemişim icq serverlarından helal bana aeh..[hline]Sunt pueri pueri, pueri puerilia tractant.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 said: Mumu, 14 September 2002 21:18 tarihinde demiş ki: ethernet kartınızı değiştirin.. bekleyin 5 dakika içerisinde yeni ip ile bağlantınız geliyor.. ipmi degistirmek icin yeni ethernet kartimi almam gerekiyo yani oha?[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ya 98se'de lease expire bölümünde bi saat yazıyo. o saate kadar (24 saat falan) modemi offline tutarsan bi de bilgisayarı kaparsan (bilgisayarı açınca lease 24 saat uzuyo yine) deişmesi lazım.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bnm win xp ama gerek kalmadi sanirim saol[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 proxy kullanın hatta adını da veriim hmmmmmm steganos internet privacy die bi prog var türünün en baba örneğidir her yerde ip ni deiştirir hatta çok hızlı kullanırsan yani ayarı var 1 sn mi yoksa 10 dk mı deişsin ıp die 1sn ayarlayınca nerdeyse kimse ip ni bile göremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar