_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Medic bi char açmak istiyorum fakat nasil xp kazanılır edilir bi bilgim yok beni aydınlatabilirmisiniz bide template olursa çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ya medikal sentıra gidip gelen hastalara bakacaksın ya da kantine gidip dansöz ve müzisyenlere doping basacaksın. bir de ihtiyacın olan malzemeyi kendin yaparsan olay tamam demektir :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 İşte mesele orda zaten ne malzemeye ne gibi kaynaklara ihtiyacım var.Ayrıca bu heal olayı nasil olucak.Hadi elimize silah aldıkmı target edip ates ediyoruz onda komut nerede.Çok newbieyim yahu uo'nun derin zindanlarindan uzaya çıkmak kolay diil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 uo'yla kesistireyim bari uo'da bandaj var, swgde stimpack stimpackleri kendin yapiyosun, en cok ihtiyacin olucak malzemeler inorganic ve organic herhangi resource (750+ overall quality tercihen) sonra stimpack B'ye gecince water'da isticek heal etmek istedigin adama tiklayip toolbar'ina koydugun stimpack'e basarsan heal eder, ayni sekilde hicbiyeri targetlemessen kendini heallersin stimpackler icin food and chemical crafting tool al bu arada stimpacklerin gucu alfabeye gore gidiyo, en dandigi A sora B sora C vs vs tabi bunlar health ve action'u heallemek icin woundlari iyilestirmek icin ayri packler kullaniyosun, bunlarida zaten gorursun organic chemistry I le birlikte bunlardan yavas yavas yapmaya basliyosun woundlarda sadece medical center ve camplerde heallenir aklima bukadar geliyo suan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Peki bunların crafting toolu falan yokmudur.Ayrıca nerden bulunabilir bu malzemeler?Bide link falan varmı acaba kullandığınız böle şeyleri adım adım detaylı anlatan.Station forum dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 http://swg.stratics.com [Bu mesaj Zed tarafından 19 September 2003 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 inferno bazaar terminalden bunlarin cogunu temin edebilirsin sana tavsiyem inorganicleri bazaar dan organicleri de hayvanlardan alman git novice scout teach ettir hayvan oldurdukce harvest et derilerini ( organic madde ) bunlar sayesinde işini halledersin bir de generic Crafting tool aldin mi çadirdan tut her tür chemical olaya traplere hepsini yapabilirsin ihtiyacin olan seyler 1. İngorganic material 2. Hide ( ne tür istersen ) 3. Bone bone - Hide çadir için scout kasarsan hani ilerde abi bh olcam dersen[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! ®Stalker® Ewreem Aetar ( The Assasin ) ICQ = 29533131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 generic crafting tool alirsin ama sadece stimpack icin kullaniyosan elinde kalir kisa bi zaman sonra cunku stimpack B ye gectigin an specialized tool isticek ki buda food & chemical crafting tool oluyor onun icin bastan generic'le ugrasmadan food & chemical hatta bulabilirsen +'li (tool'un details'inda bi numaralar olmasi lazim +'li -'li adini suan hatirlamiyorum) al bide daha once dedigim gibi, kullandigin materyellerin qualitysine dikkat et, ozellikle inorganicleri bazaar terminalden alirken. cunku bazen 1k dusuk qualityli materyel (400- quality) 2.5k olurken 1k yuksek quality (600+ olur bence) 3k krediye bulabiliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanthoi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 yaf cantinada harcamak stimleri cok surer elite combat professioni olan 1 adam bul beraber mission yapin. stimleri yolda giderken yaparsin savas sirasindada adam en cok ham drain eden speciallarini kullanir paso ona stim basarsin. tabi grup 4 5 kisi olursa daha cok stim kullanabilirsin sonucta daha cabuk medical xp yaninda missiondan gelen parada cabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar