gellidus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Airties rt-211 wireless modem aldım.. İlk denemelerimde basarısızlıga ulasarak internete giremedim modemin destek hattını aradım adsl destek hattını aradım bir sonuca ulasamadım.. Sonrasında evdeki laptop ile denedim wireless olarak degilde kablo lu olarak bagladım ve internete bagladım.. Daha sonra baska bir laptop ile kablosuz olarakta baglanmayı denedim ve baglandım.. Ama pc de bir turlu baglanmayi beceremiyorum.. Mesela kablolu olarak pc ye bagladıgım anda modem ayvayı yiyor ve gerek kablolu olan laptop gerekse wireless durumdaki laptop ta internet gidiyor.. Eger kablo ile bagladıgım laptoptakı etherneti sokup pc ye taktıgım zaman wireless ile baglı olan laptop taki internette gidiyor.. Bir garip problem nedir sorun nasıl cozulur acaba bir format atsam duzelırmi ilgi ve alakalı olanlar yardım etsin :D ha bu arada dun esrarengiz bir telefon gelmiş annem hatırlamıyor internet problemini cozduk diye dun gece actım gercekten pc de baglanabiliyordum sabahta baglandım hatta daha sonra problem cozuldu diye ortada duran telefona giden kabloyu masanın arkasına koydum ve aynı problem tekrar basladı :D:D yardımlarınız bekliyorum.. not: Kabloyu arkaya gotururken telefon hattından cektım. [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 15:39 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 15:41 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 splitter baglantılarını kontrol et, dogru baglamamıssın sanırım. yanlıs bagladıgın zaman da bazen nete girebiliyorsun, ancak ikinci bilgisayarı da bagladıgın zaman, modemi resetliyor duruyor, networkü çökertiyor. o tür birşey olma ihtimali yüksek. bende de rt-211 var, gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 iyide farklı birşey yapmıyorumki yani kasadan etherneti ckartıyorum yanındaki laptop a takıyorum laptop calısıyor pc calısmıyor :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 sen gene de bi kontrol et splitteri :) line- dısardan gelen ana telefon hattı phone- telefone gitcek baglantı modem- modeme gitcek baglantı bu sekilde baglıysa, pc nin network driverını kaldır, tekrar yükle. (dogru versiyon oldugundan emin ol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 baglantılar duzgun hatta tam olarak manual de anlattıgı gibi kısa kabloyu fln kullanarak yaptım :D Driveride tekrar yukledim ama aynı şeyi yukledi sanırım güncelleştiremedim birde onu deniyim.. Dun aksam bu sabah calısıp kabloyu cektıkten sonra tekrar calısmaması cok ılgınc ya bu arada baska bır problemde download larda cok yavas ya suanda ınternet 10/12 kb ile cekıyorum 1mbit var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bazen yanlış driver olsa dahi sistem yüklemene izin verebiliyor. daha sonra calısmıyor tabi. o yüzden netten tam olarak dogru driverı indir bence. (farklı bir işleitm sistemi için olanı yüklemiş olaiblirsin). tabi bu durum, kabloyu taktıgında network baglantısını görüyorsa ama nete giremiyorsan gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Şimdi karışık anlattın biraz. Kablosuz modemin var onu anladık. Masaüstü bilgisayardan başka kaç tane daha bilgisayar var ? Kablolu kablosuz bağlamak istediğin bilgisayarlar hangileri veya hepsini kablosuz mu bağlamak istiosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Şimdi sorun su.. İnternet var yani ping alıyorum başka bilgisayardan girebiliyorum ama istediğim bilgisayardan giremiyorum.. Format işine girişicem birazdan :D sorunu kökünden cozucem :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Durup dururken duzeldi problem anlamadim :) Ama diger bir sorun download cok yavas.. Adsl speed test te 102kb/sn fln cikti ama birsey download ederken 20nin uzerine cikmiyor kesinlikle.. Nedir bir bilgisi olan varmidir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 çektigin yere göre degişir. HP den bi driver cekmeyi dene.Ordan hep tam kapasite cekiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 aynı model aynı sorun... bağlantıları düzgün yaptım ve driverı yükledim ama internet bağlantısı kuramadı pc ile. bi kaç kere kabloları kontrol edip tekrar denedim yine olmadı, sadece 10 sn liğine bağlantı sağlandı sonra tekrar gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 o birsure sonra duzeldi bende nasil oldu neden oldu bilmiyorum ama suanda pc den baglaniyorum.. Bu arada modemi tavsiye etmiyorum.. Assagi kattan cekmiyor modem aradim dikey degil yatay yayar dalgalari dedi.. Acikcasi modemi yan koysam etki edermi diye sormaya utandim sizce edermi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar