Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airties RT-211 modem sorunu..

gellidus

Öne çıkan mesajlar

Airties rt-211 wireless modem aldım.. İlk denemelerimde basarısızlıga ulasarak internete giremedim modemin destek hattını aradım adsl destek hattını aradım bir sonuca ulasamadım..

Sonrasında evdeki laptop ile denedim wireless olarak degilde kablo lu olarak bagladım ve internete bagladım.. Daha sonra baska bir laptop ile kablosuz olarakta baglanmayı denedim ve baglandım..

Ama pc de bir turlu baglanmayi beceremiyorum..

Mesela kablolu olarak pc ye bagladıgım anda modem ayvayı yiyor ve gerek kablolu olan laptop gerekse wireless durumdaki laptop ta internet gidiyor..

Eger kablo ile bagladıgım laptoptakı etherneti sokup pc ye taktıgım zaman wireless ile baglı olan laptop taki internette gidiyor..

Bir garip problem nedir sorun nasıl cozulur acaba bir format atsam duzelırmi ilgi ve alakalı olanlar yardım etsin :D

ha bu arada dun esrarengiz bir telefon gelmiş annem hatırlamıyor internet problemini cozduk diye dun gece actım gercekten pc de baglanabiliyordum sabahta baglandım hatta daha sonra problem cozuldu diye ortada duran telefona giden kabloyu masanın arkasına koydum ve aynı problem tekrar basladı :D:D

yardımlarınız bekliyorum..

not: Kabloyu arkaya gotururken telefon hattından cektım.

[ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 15:39 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 15:41 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

splitter baglantılarını kontrol et, dogru baglamamıssın sanırım. yanlıs bagladıgın zaman da bazen nete girebiliyorsun, ancak ikinci bilgisayarı da bagladıgın zaman, modemi resetliyor duruyor, networkü çökertiyor.

o tür birşey olma ihtimali yüksek. bende de rt-211 var, gayet memnunum.
Sosyal ağlarda paylaş

baglantılar duzgun hatta tam olarak manual de anlattıgı gibi kısa kabloyu fln kullanarak yaptım :D

Driveride tekrar yukledim ama aynı şeyi yukledi sanırım güncelleştiremedim birde onu deniyim..

Dun aksam bu sabah calısıp kabloyu cektıkten sonra tekrar calısmaması cok ılgınc ya

bu arada baska bır problemde download larda cok yavas ya suanda ınternet 10/12 kb ile cekıyorum 1mbit var..
Sosyal ağlarda paylaş

bazen yanlış driver olsa dahi sistem yüklemene izin verebiliyor. daha sonra calısmıyor tabi. o yüzden netten tam olarak dogru driverı indir bence. (farklı bir işleitm sistemi için olanı yüklemiş olaiblirsin). tabi bu durum, kabloyu taktıgında network baglantısını görüyorsa ama nete giremiyorsan gecerli.
Sosyal ağlarda paylaş

o birsure sonra duzeldi bende nasil oldu neden oldu bilmiyorum ama suanda pc den baglaniyorum..

Bu arada modemi tavsiye etmiyorum.. Assagi kattan cekmiyor modem aradim dikey degil yatay yayar dalgalari dedi..

Acikcasi modemi yan koysam etki edermi diye sormaya utandim sizce edermi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...