Uragano Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Arkadaşlar merhaba.Mesela bir taşa tıklanıldığında karşema kendi yaptığım listeyi görmek istiyorum.Dialog Scripti hakkında bir bilgim yok.Mesela kitaba tıkladığımda kitabı açınca a b c yazmasını istiyorum.Nasıl yapabilirim.Yardım ederseniz sevinirim. Lütfen konu dışında cevap yazmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ac bak spheredeki dialoglara, veya hazır script indir onlarınkine bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_TR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Dialog Studio adında bir program var. Bunu çekersin. Ardından Hazır yazılmış bir gump menuyu ac. Oradan yazılmış olan gumpu incele belki yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uragano Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar