PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 arkadaşlar başlıkta dediğim gibi unuttum şifreyi daha doğrusu babam koymuştu unutmuş Zz! Ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Bilgisayar açılırken sürekli f8'e bas taa ki önüne bir menü gelene kadar. Oradan "güvenli kip" 'i seçip bilgisayarı güvenli kipte başlat. Ondan sonra istediğin gibi oynayabilirsin hesaplarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 güvenli kip ten adminstrator a girebildiğimi mi düşünüyorsun sen ? =) yok şifre yok giremediğim için ana admin. hesabıyla oynayamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 internette windows password recover programlarından birini bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 şifreyi baban koydu, siz de unuttunuz ? öyle mi ? ^^ babana sorsan belki o biliyodur :P *tabanları yağlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 $operrrr yakalarsam =) *peşinden koşar...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 format at. bu lafı söylemeyi çok seviyom. bugün 3. söyleyişim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 administrator hesabı açıkken şifreyi değiştirmeni sağlayan bir sürü program var ama admin olmayan bi hesaptan ne değiştirebileceğini ne de öğrenebileceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 doruk haklı bu yüzden bilgisayarı boot eden bişey ile şifreni değiştirmen gerekir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Güvenli kipten xp'nin hesaplarıyla dilediğin gibi oynuyorsun;düşünmüyorum, defalarca yaptım. Güvenli kipten açınca şifresiz direk açılıyor bilgisayar zaten. Böyle davranırsan o kız tabi bakmaz sana :P [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 23:33 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 güvenli kip'ten ana hesapla oynayabilişyorsun ama administrator ile oynayamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 zamanında başıma gelmişti offline password reset yapman gerekiyor aşşağıdaki linkde detaylı bilgi var takıldığın bişey olursa yardımcı olurum. http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/bootdisk.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 saolun... ^^ sensible yerimi burası xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar