ulfang Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Lacuna Coil tadında bi grup daha varmıdır (çok güzelde dinle dinle baydı) kadın vokal , arkada hafif brutal falan , bilen varsa bi el atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Sirenia dinle, tam bu tanıma uymakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 başka varmı bildiğin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Evanescence derdim ama döversiniz:P Lacuna Coil e tarz olarak benzeyen bi Lunatica yı biliyorum. Güzeldir bayağı Şu sayıcaklarım tarz olarak aynı değil, bayağı farklılar ama tarz olarak belki tutabilir diye yazıyorum. Hmm erkek vokal yok ama Within Temptation güzeldir. Eski albümleri daha gothic ken son albümlerinde atmosferik rock a (ya da evanescence ın tarzı her ne haltsa) döndüler biraz. Ama hala güzel bence :) Erkek brutal filan ön planda olsun diyosan açık ara farkla Tristania tavsiye ederim (Gerçi tarzları bayağı bi gothic-black metalimsi, Lacuna Coil le bayağı alakasız bi grup, daha çok Theatre Of Tragedy le kıyaslanıcak bi tarzda=)) L'ame Immortelle var o da tam olarak uyuşmuyo tıpatıp değil, daha bi techno, ama sevebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar