Mike Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 arasınav cevapları açıklandımı 1. sınıfların? bugun girdiğimiz? acıklandıysa hangi sitede. aradım bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 aynı gün açıklancağını hiç sanmıyorum valla (bkz. Burası Türkiye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 lam bugün bizim okulda açıköğretim sınavı yapılıyorkene ben ETABS anlatıyordum (ühühühühüüü ulan cts bile okuldayım bee İNSAFSIZLARRRR!!!) 2130'da eve gelebildim ='( ayrıca okulun önünde açıköğretim çalışma kitapları satmaya çalışan amcalar beni büyüledi. işini son dakikaya bırakan gençlere mi satmaya çalışıyorlardı anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Açıköğretim sınavının ÖSS gibi bir gün sonra cevapları açıklanmıyor Sınav kağıtlarının okunup öğrencilere ilan edilmesi sınav tarihinden itibaren bir ay sonrasını buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 açıöğretim0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar